|
Faranjit acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2024 Saat 04:33 |
Merhaba hocam 3 gündür boğazımda hafif bir yanma vardı ilerledi evde tanfex ağız spreyı vardı kullandım boğazım bayaa kötü durumda ışıkla baktım boğazımın içi küçük dilim alaca kıpkırmızı ve beyaz yara var hocam yutkunamıuorum yok böyle bir acı. Tükürüğümü yutmamak için uğraşıyorum bayaa sızlıyor tanfex spreyi 3-4 ay önce açılmış olabilir. Kullanmaya deva edeyim mi? Ya da daha etkili ve hızlı şifa olacak bir tavsiyenizvar mı? (Yaş 41)
Balgam ve öksürükte var. Coldmix ballimon kullanıyorum Teşekkürler
Düzenleyen yaksu - 29 Mar 2024 Saat 05:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanflex'den netice aliyorsaniz, devam edin.
Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adaçayı gargarası vetaflex ile toparlandım antibiyotik kullanmadım çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|