|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esr-mhmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2016 Saat 23:09 |
33 haftalık doğan prematüre bebeğim şuan 7 aylık,düzeltilmiş 5.5 aylık..oğlumun doğum kilosu 2340 boyu 45 cm şuan ki kilosu ise 8600 boyu 70cm..3 aylıkken demir ilacını kabızlık sorunu olduğu için doktorumuz bir süre ara vermemizi söylediği için ara vermiştik..nerdeyse 4 aydır kan ilacı vermiyorum :( benim hatam kabız olmasın yine diye vermedim 😓😓😓Günde 1 kez 120 cc anne sütü diğer öğünlerde mama ve arada ek gıda olarak yoğurt ve mevsim meyve pürelerinden veriyorum..son 15 gündür ciddi anlamda iştahsızlığımız ve huzursuzluğumuz var 😓 Mamanın içine eti cicibebe bisküvisi şeker bile katıp deniyorum ama uyurken zorla veriyorum uyanıkken beslenmeyi reddediyor..çok nadir uyanıkken ek gıda verebiliyorum sadece..ve hocam bu ara aynı gün içerisinde değil ama 2 defa bezinde pipisinin denk geldiği kısımda açık kırmızı pembemsi kan gibi lekelenme gördüm..sizce ne yapmalıyım bunların hepsi birbiriyle bağlantılımı? Zaten prematüre olan bebeğime kansızlık olabilir mi😓😓😓😓Hocam yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım lütfen çok üzgünüm 😓😓😓
Düzenleyen Esr-mhmt - 29 Ağu 2016 Saat 13:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117595 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sizin cocuk; 3.5 kg doganlara yetismis ve birde 8 aylik cesametine erismis, daha ne olsun... SAKIN ek gidalarda israrci olmayin, anne sutu yetiyorsa, sadece anne sutu verin. 2- SAKIN; Turk doktorlarinin; Demir palavralarina kanmayin, Turk doktorlari cocuk kan degerlerinin, eriskinlerden farkli oldugunu bilmezler. HGB:10g/dL'nin altinda olmadigi surece, Demir gerekmez.. Bu konuda en buyuk sahtekar, bu sarlatanligi baslatan Saglik bakanligidir. 3- Gidalari reddetmesi gayet dogal, ZIRA ANNE SUTU YETIYOR!!! Sakin cocuk doktorlarinin gazina gelmeyin.. 4- O bahsettiginiz; "kirmizi-pembemsi" leke, biraz fazla terledigini ve koyu idrar yaptigini gosterir.. Sadece bol su icirin o leke hemen kaybolur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ağu 2016 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Esr-mhmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun hocam beni çok rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim..anne sütü günde 1 kez alıyor..emmiyor zaten sağıp verdiğim için oda azaldı sadece 1 defa alabiliyor..😓 Yani diğer öğünleri mama vermek zorundayım..ek gıdayı zorlamasam mamayı da almadığı zamanlarda aç aç duruyor sadece uyurken verebiliyorum..acıkınca alır diye beklediğim zamanlarda oldu ama inadına uyanıkken içmek istemiyor..1.5 ayda 520 gram kilo alması normal mi son 1.5 aydır cekiyoruz bu iştahsızlığı çünkü😓
|
|
![]() |
|
Bu son sorum hocam devamı gelmeyecek 😊Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117595 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zorlamayin, zaten fazla kilosu var. 4 aydan sonra mama gerekmez, hemen :Kutu sutlerine" gecin. Sakin "Mamaci sahtekar doktorlarin" yalanlarina inanmayin.
Eski mailleri ve makalelerimi okuyun. Bilhassa, ilk sayfada; Yazarlar kisminda, benim makaleler listemdeki sut ve dusmanlari hakkindaki yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim hocam 😊
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|