Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fito krem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumFito krem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fito krem
    Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 23:05
Merhaba Kadir Hocam, 
4 aylık oğluma doktoru 2 aylıkken pişiği için fito krem vermişti.O Zaman'dan beri bu kremi kullanıyorum.Ancak ıslak mendil kullanmamama ve her gün bir kaç dakika poposunu havalandırmama,bezini sık değiştirmeme rağmen yine de aşırı oluşmamak kaydıyla bi pişik kızarıklık söz konusu.doktoruna sorduğumda cildi hassas dedi.fito kremi kullanmalı mıyım?Sizi maalesef geç buldum hocam.(o nedenle de sab simplex kullanan alıklar ardasındayım maalesef.)

(Hocam sizi bulduğumdan beri deli gibi bütün formdaki yazıları okumaya başladım.ve bu ilaç ve doktorlar hakkındaki fikrilerinizi okudukça dehşete düştüm ve zavallım 3 yaşındaki yeğenimi kanserden kaybettik ve acaba kanser değilmiydi de bu doktor Prof geçinenler mi ilaçlarla öldürdü diye kendimi düşünmekten alıkoyamadım ve kahroldum.)   
İyi ki varsınız hocam!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117396
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 23:25
Fito krem; bazi cilt hastaliklarinda kullanilan; tedavi edici bir kremdir..
PISIK KREMI,  HIC DEGILDIR!!!!

Pisik kremlerinin en buyuk ozellikleri;
1- Ihtiva ettikleri Cinko ile cilde sivasarak, koruyucu bir tabaka olusturmalari
2- Yagli olmalari (Pomat formu) ile " su itici" bir satih olusturabilmeleridir.

Fito kremde bu ozelliklerin hicbiri yoktur.. Belliki, ilac firmasi ile ortak!!

Fito kremi hemen birakin, Desitin(mavi), Popolin, Nivea pisik kremi gibi pomatlari kullanin.
Yukarı Dön
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2016 Saat 14:27
Sağolun hocam değerli cevabınız için.
Her zaman içimde kalıp endişe duyduğum bir konunun cevabını bilmek istedim.Ben bipolar hastasıyım hocam.hamile kalmadan önce seraquel 100 efexor 75 lithuril 300 içiyordum ve bilinçsiz bir şekilde hamile kaldım.öğrendiğimde 5 haftalıktım.oğlum maşallah çok sağlıklı.sonradan bunun bir olumsuz sonucu ortaya çıkar mı oğlumda?şuan ise selectra 25mg alıyorum sadece sabahları.psikiyatrist seni ilaçsız bırakma sorumluluğunu alamam sen yapamazsın dedi.bi zararı olur mu hocam? Endişelerimi çok yüksek yaşıyorum.Siz ne dersiniz ilaç kullanmış olup hamile kalmama ve emziren biri olarak selectra 25mg kullanmama?

Yukarı Dön
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2016 Saat 14:45
Bu arada ilaçları hamile kaldığımı öğrenince hemen bıraktırdı kadın doktoru.sadece uyuyabilmem için seraquel 25mg in 4 de birini içtim yatmadan önce.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 05:59
Hamileler uzerinde, hicbir ilac denenemedigi icin, bilinen bir bilgi yoktur. Ilac firmalari daima, bilinen bir
zarari olmasa bile,  "UYARI" koyarlar..
Bu sirf onlarin mesuliyetten kacmalari icindir. Yoksa, illaki her ilac hamilelere dokunur diye bir sey yoktur.
Siz kafanizi rahat tutun.. Plasenta, her ilaci bebege gecirmez. Ilacinizi alin.
Yukarı Dön
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 08:01
Şu anda emziriyorum .Emzirme için de aynı dedikleriniz geçerli midir?
Çok teşekkürler cevaplarınız için.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2016 Saat 04:40
Aynen..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.