Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İmdaaat! dayanabilecekmiyim??yardım edin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuİmdaaat! dayanabilecekmiyim??yardım edin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: İmdaaat! dayanabilecekmiyim??yardım edin
    Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:15
Selam arkadaşlar,

Kızım 14 Ağustosta 2 yaşını dolduracak,ve ben bugün memeyi bıraktırma kararı aldım aniden.Çünkü kaç kez planladım yapamadım,memede uyuduğu için...

Öğlen uykusuna dalmadan rutin banyosunu yaptırıyorum,göğsüme limon sürdüm üzerinede tuz serptim limonun.Sonra kucağımda sallarken hemen göğsüme inmeye çalıştı yine.Anneciğim meme pis olmuş,sen büyüdün ya süt gitmiş,hadi bye bye yapalım dedim.Pis dedi ama inanmadı sonra memeyi açtım ve tadı hoşuna gitmedi,zorda olsa uyuttum.

Ama gece nasıl olacak nasıl dayanacağım bilmiyorum.Kendimi şimdiden boşlukta hissettim.

Dünyanın en güzel duygusu annelik ve bebeğimizle en güzel bağımız emzirmek ve o eşsiz his.
Ama artık veda etmenin zamanı gelmişti.

Umarım onu her zaman seveceğimin farkındadırCry

Düzenleyen sunacumen - 03 Ağu 2009 Saat 14:17
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:41
neden farkında olmasın sunacım bole düşünüp kendini üzmekle kalırsın ancak.inş kolay atlatırsınız bu süreci ne denli güzel bir duygu bilirim kızım 1 yaşına gelmeden bırakmıştı o kadar çok ağladım ki hala arada aklıma gelir ağlarım keşke bırakmasaydı diye.emzirmek o his anne bebek ilişkisi o an o kadar farklı ki bambaşka ya.ama büyüyorlar işte herşeyin bir zamanı var.umarım kolay olur da ne sen üzülürsün nede fıstık.Clown
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:42
canım benim memeden ayrılma konusunda bende senin gibi üşünenlerdendim. biliyormusun sanki onu memeden kesersem onunla göbek kordonunun doğumda ayrıldığı gibi son bağımızın kopacağını düşünüyordum. bende oğlumu 1,5 yaşına kadar emzirdim artık son dönemde emişmek işkenceye dönüşmüştü. karar verdim ve uyguladım. sakın pes etme bir tanem. ona gece bol bol süt ve su içir. ilk geceyi atlatırsanız sonrası geliyor zaten kararlı ol arkadaşım. bu gece kızınla eşin ilgilensin sana tavsiyem. maşallah güzel emzirmişsin arkadaşım artık koca kız oluyor evladın
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:42
Sağol İfakat'ciğim, desteğin için.

Umarım kolay olur.

Approve
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:44
Orjinalini yazan: hülya-alper hülya-alper Yazdı:

canım benim memeden ayrılma konusunda bende senin gibi üşünenlerdendim. biliyormusun sanki onu memeden kesersem onunla göbek kordonunun doğumda ayrıldığı gibi son bağımızın kopacağını düşünüyordum. bende oğlumu 1,5 yaşına kadar emzirdim artık son dönemde emişmek işkenceye dönüşmüştü. karar verdim ve uyguladım. sakın pes etme bir tanem. ona gece bol bol süt ve su içir. ilk geceyi atlatırsanız sonrası geliyor zaten kararlı ol arkadaşım. bu gece kızınla eşin ilgilensin sana tavsiyem. maşallah güzel emzirmişsin arkadaşım artık koca kız oluyor evladın

Teşekkürler canım,tavsiyelerini uygulayacağım,kararlı bir şekildeSmile

Clown
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:46
ve inan gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil sunacım. bende çok korkuyordum alperden ama inan düşündüğümden kolay oldu. ben bantlamıştım meme başlarımı onun görmeye şekilde verdim memeyi ağzına her aldığında diline değince alper çekti kendini canım.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:57
Suna inşallah kolay atlatırsın canım Smile
Benim kızım 10. ayında kendi bıraktığı için Disapprove bu konuda pek deneyimli değilim Ermm ama kararlı olmaya çalış ki, kızın da kolay alışsın, bir kaç gün zorlanırsın sonra alışır, merak etme Smile
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2009 Saat 14:58
Orjinalini yazan: hülya-alper hülya-alper Yazdı:

ve inan gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil sunacım. bende çok korkuyordum alperden ama inan düşündüğümden kolay oldu. ben bantlamıştım meme başlarımı onun görmeye şekilde verdim memeyi ağzına her aldığında diline değince alper çekti kendini canım.

Sağol Hülyacığım,

Bende önce limonu denemeyi olmazsa,salça sürmeyi ve bantlamayı düşündüm,limon şimdilik işeyarayacak gibi,ama bakıyorumda yatağında dönüp duruyorCrybenim içinde çok zor.Aramızdaki tek bağ buydu,memeden kestikten sonra eltimin yanından,kayınvalidemin yanından hiç gelmeyecek evimize belkiConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.