|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NGökçe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2014 Saat 08:15 |
hocam merhaba!
benim 5 yaşında bir kızım var.17kg. bu gün 5 gün oldu ve hala ateşli.boğazı kızarık ve beyaz.dilinde de beyazlık ve ağız kokusu var.ilk gün ateşi 37.5 lardaydı sonra 38.8 ve son 2 gündür 39.8 e kadar çıkıyor.çok rahatsız olmazsa ateş düşürücü vermiyorum. 3. günün sonunda dr a götürdüm aug..n bıd ve peditus verdi.peditusu sadece 2 kez kullandım.calpol kullanırkende kullanmadım.kan tahlili istemedi. bu gece 12 saat geçmesine ve ateşin 39.8 olmasına rağmen şurup vermedim şimdi terlemeye başladı ve ateşi 38 e düştü.ama ilk kez bu sabah 2 kez kustu. antibiyotiği kullanmalı mıyım? neden kustu anlamadım.eğer bakteriyel bir enfeksiyonsa ve antibiyotik kullanmazsam nasıl bir zararı olur?
|
|
![]() |
|
NGökçe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yardımınızı bekliyorum.ateşine hala müdahale etmedim.1 saat önce 37.7ye düşmüştü şimdi yine 38.2 olmuş çıkmaya başladı.antibiyotiğe başlamak iyi fikir mi sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger; Agizinda,pis bir koku ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi varsa, Antibiyotigi kullanin..
Peditus vererek, oksurugu baskiladiniz. (Buyuk hata)..Bu ilaci bazi doktorlar kasten vererek, oksurugu baskiliyor ve hastaligin Akcigerlere inmesine sebep oluyorlar. Eski mailleri okuyun, gidisatiniz hic de iyi bir yol degil. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|