Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş tedavisinde genel anestezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDiş tedavisinde genel anestezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
philologist Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı philologist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş tedavisinde genel anestezi
    Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 01:31
Sayın hocam selamlar.Anne baba olarak ikilemde kaldığımız bir konuda değerli görüşünüze başvurmak istedim.3 buçuk yaşında bir kızım var.Yaklasik 2 ay önce diş ağrılarından yakınmaya başladı. Görevimiz itibariyle Bitliste olduğunuzdan dolayi burada geçici 2 adet dolgu zar zor yapılabildi. Mevcut ağrılar devam edince Mersinde çocuk diş doktoruna götürdük 4 kanal tedavisi ve 7 adet dolgu yapılması gerektiğini ve kaygılı bir çocuk olduğu için ancak genel anesteziyle gerceklestirebilecegini söyledi .Diğer yandan gata da görev yapan bir diş hekimi yanımız curuklerin henüz sinirlere inmedigini iyi bir fircalamayla ölü dişe cevirebilirsek iyi olacağını söyledi bir yandan da "sedasyon" yöntemiyle diş tedavisini önerdi. Bizi aldı kara bir düşünce, diş için genel anestezi almalı mi yavrumuz ya daha kötü olursa...en azından yazı mi beklemelisiniz. ..hangisi doğru karar veremiyoruz.bu arada geç de olsa, onerdiginiz zymaflour tableti temin ettim ve kullanıyorum. Şu an şiddetli olmasa da ağridan şikayet ediyor.Degerli yorumunuza çok ihtiyacimiz var.Simdiden tesekkur eder saygilar sunarım. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 03:19
Bilemiyorum... Tercih sizin..
Benim hastalarim; Zymafluor kullandiklari icin, disleri curumediginden, boyle durumlarla karsilasmadim.
Yukarı Dön
philologist Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı philologist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2016 Saat 11:15
Anlıyorum hocam Teşekkürler 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.