|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
philologist ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 01:31 |
Sayın hocam selamlar.Anne baba olarak ikilemde kaldığımız bir konuda değerli görüşünüze başvurmak istedim.3 buçuk yaşında bir kızım var.Yaklasik 2 ay önce diş ağrılarından yakınmaya başladı. Görevimiz itibariyle Bitliste olduğunuzdan dolayi burada geçici 2 adet dolgu zar zor yapılabildi. Mevcut ağrılar devam edince Mersinde çocuk diş doktoruna götürdük 4 kanal tedavisi ve 7 adet dolgu yapılması gerektiğini ve kaygılı bir çocuk olduğu için ancak genel anesteziyle gerceklestirebilecegini söyledi .Diğer yandan gata da görev yapan bir diş hekimi yanımız curuklerin henüz sinirlere inmedigini iyi bir fircalamayla ölü dişe cevirebilirsek iyi olacağını söyledi bir yandan da "sedasyon" yöntemiyle diş tedavisini önerdi. Bizi aldı kara bir düşünce, diş için genel anestezi almalı mi yavrumuz ya daha kötü olursa...en azından yazı mi beklemelisiniz. ..hangisi doğru karar veremiyoruz.bu arada geç de olsa, onerdiginiz zymaflour tableti temin ettim ve kullanıyorum. Şu an şiddetli olmasa da ağridan şikayet ediyor.Degerli yorumunuza çok ihtiyacimiz var.Simdiden tesekkur eder saygilar sunarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum... Tercih sizin.. Benim hastalarim; Zymafluor kullandiklari icin, disleri curumediginden, boyle durumlarla karsilasmadim.
|
|
![]() |
|
philologist ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı philologist
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlıyorum hocam Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|