|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2016 Saat 07:46 |
Merhaba Kadir Hocam, 1,5 yasindaki kiz yigenimi doktor kontrolune goturduklerinde cocuk doktoru memeleri biraz buyuk endokrinoloji doktoruna gosterin demis. Ben de sizin fikrinizi almak istedim. Aslina bakarsaniz meme tipi dogdugundan beri boyle sivri bi yapisi var. Ama extra buyume mi var son zamanda bilemiyorum. Resim linki gonderiyorum, umarim acilir. Bu kadar erken erken ergenlik olur mu? Tesekkurler Sevgiler ![]() Düzenleyen Gamze - 30 Ağu 2016 Saat 14:38 |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal... Artik Turkiye'de doktorluk boyle palavra kimselere kaldigindan, hic bir seyden haberi olmayan bu sarlatanlar sizleri boyle uzerler.. Sakin, dikkate bile almayin, gulup-gecin.. Hamilelik esnasinda, anneden bebege gecen Ostrojen hormonlari yuzunden, bazi bebeklerde (erkeklerde bile) memeler buyuyebiliyor. Bilhassa bu devrede bu memelerin, ovulmasi, sikilmasi bu buyumenin artmasina sebep olabilir. Sakin kasten ovalamayin, sikmayin.. Yoksa, yikarken elinizin degmesi ile bir sey olmaz.. Bu konu ile ilgili yazilari okuyun. Goreceksiniz, Turk cocuk doktorlari ne kadar cahiller. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|