Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dvit3 ampul kullanan varmı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudvit3 ampul kullanan varmı.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra4 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Konu: dvit3 ampul kullanan varmı.
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2011 Saat 13:11

Merhaba arkadaşlar;

38 aylık ikizlerim var.Biz bebekken dvit damla düzenli kullanmadık .Hattta bebeğimin birine dokto 4 aylıkken bıraktırdı.Bıngıldağı erken kapanıyor diye.Digeride düzenli almadı.

Bende biraz araştırma yaptım ve 10 gün önce 1 er ampul bir kereye mahsus dvit ampül300.000 verdim.Bi yan etkisi olmadı.Keyifleri yerinde Ama sonradan duyduklarım beni korkuttu.Fazlası bebeklerde gelişim ve zeka geriliği yapıyormuş.deliye döndüm.Acaba fazlamı aldılar,bu nasıl belli olur?Zehirlenme fazla alımdanmı kaynaklanır?; yoksa zaman icindemi cıkar arazlar?aklımda bir sürü soru.Uyumuyorum hiç.Cok kötüyüm arkadaşlar.

Kadir beyde yokki ona sorayım

Deneyim ve fikirlerinrzi bekliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2011 Saat 21:39
Yukarı Dön
esra4 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2011 Saat 21:50
Kevsercim verdiğin linkleri okudum.Teşekkürler. İçim rahatladı biraz.Ya işte kaş yaparken göz çıkarmaktan korkuyorum.
Zehirlenselerdi 10gün içinde belli olurdu sanırım değil mi?

Annelik işte tedirginlikler hiç bitmiyor.Senin kızın kaç yaşında.Allah bağışlaın.Acılarını götermesin.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2011 Saat 23:04
Orjinalini yazan: esra4 esra4 Yazdı:

Kevsercim verdiğin linkleri okudum.Teşekkürler. İçim rahatladı biraz.Ya işte kaş yaparken göz çıkarmaktan korkuyorum.
Zehirlenselerdi 10gün içinde belli olurdu sanırım değil mi?

Annelik işte tedirginlikler hiç bitmiyor.Senin kızın kaç yaşında.Allah bağışlaın.Acılarını götermesin.
1 er tane içirmişsin zaten, bence korkmana gerek yok Smile Şİmdi doktor gibi konuşmayayım ama Kadir Beyden okuduklarımla benim içim rahat Smile Sen de rahat ol Big smile
Benim iki kızım var, biri 10,5 aylık, ablamız da 4 yaş 3 aylık Big smile Cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim Nuke Big smile
Yukarı Dön
esra4 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2011 Saat 13:46
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.
Ben forum acmıştım ama moderatö arkadaşımdan başka yazan olmadı.Gerci sagolsun oda içimi rahatlattı ama annelik işte.İnsanın içi rahat etmiyor.

Ben forumlardan okuyarak ve araştırarrak ikizlerime bu arada 39 aylıklar.Dvit3 ampül birer tane içirdim.Birkaraye mahsus.Sonra başka yerlere baktım fazlası cok zararalıymış
Yukarı Dön
esra4 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2011 Saat 13:51
Cocuklarda gelişimi durduruyormuş beyin gelişiminide durduruyormuş.bunları okuyunca kafayı yedim.25 gün oldum kullanalı.Benimkilerde bir yan etki olmadı.Keyifleri yerinde ama.Arazlar yavaş yavaşmı cıkar.Gelişimleri yavaş yavaş mı durur kafayı yicem yaa.

Bilgisi ve tecrubesi olanla yazabilir mi?

Zehirlenme yaparmış fazlası birde.Fazla gelseydi benimkilerde fenalaşırdı sanırı dimi.Yada zehirlenmeden gelişimlerimi durur.Ay artık iyice bittm ben.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.