Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım...(gaz sancısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYardım...(gaz sancısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım...(gaz sancısı)
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:28
  Merhaba arkadaşlar,
Bebişim hızla büyümeye devam ediyor, ve tabiki gün geçtikçe yeni yeni şeyler çıkıyor. Şimdi yeni modamız kucakta uyumak ve asla tek başına kalmamak. O kadar çok alıştıki kucağa ne yapacağımı bilemiyorum. Ama asıl problemimiz 2-3 günden beri nedenini bi türlü anlayamadığım sanki bi yerini koparıyormuşuz gibi durmaksızın süren ağlamalar. gaz sancısı olabileceğini düşündüğüm bu sıkıntısını gidermek çok zor oluyor bizim için. Doktorumuz gaz sancısı için ilaç vermedi bize çünkü hiç bir ilaç %25den fazla etki yapmazmış. Sizden ricam sizler bu durumda neler yaptınız, bitkisel olarak neler kullandınız. Bitlkisel diyorum çünkü geçenlerde dinlediğim haberde bütün gaz ilaçlarının kötü hastalık sebebi olduğu söylendi. Yeniden kucaktan vazgçirmek çok zor olacak sanırım ama diğer sıkıntım için fikirlerinizi bekliyorum.CryCryCry

Düzenleyen ifakat - 02 May 2009 Saat 12:46
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:39
valla ben bitkisel diye satılan ilaçtan kullandım.. o haberi ben de okudum. kanser diyor. ama ne derece doğru bilemem.. kullandım işte.. doktorumuz gerek duymamıştı ama çevremden duydum.. başlarda kullanmamıştım ama çok sancı çekiyordu yavrum napiim. baktım herkes veriyor çocuguna. eczacı arkadaşlara da sordum güvenle kullan dediler.. ama bebeğin 3 aylık.. şimdiye kadar gazı olmadı mı yeni mi başladı..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:47
zeynep merhaba ....bu kucakta uyumak gecıcı bır surectır dıye dusunuyorum benım kızımda aynısı yapıyor bazen.kucagıma alıp sakınlestıryorum sonra tam dalmak uzere ıken ayagıma alıp sallıyorum.asla tek basına kalmamaya gelınce bebekler anne gıttı dıye algılarlarmıs bunu odadan cıkmadan konus onunla sacma gelebılır ama gercekten anlıyolar.gaz ıcın ıse benım cocuklarım öyle aman aman gazlı bebek degıldıler.bu yuzden rezene benım ısımı gordu.bırde zı..o dıye bır gaz gıderıcı var bebekler ıcın bu bıtkılerden olusan bır yag gıbı bırsey.ben kullanmadım ama kullanan arkadasım vardı oda tek bununla sorununu cözmus.bırde banyo yaptırmak cok ıse yarıyor rahat cıkarıyolar gazlarını.umarım ısıne yarar bunlar...

Düzenleyen ifakat - 09 Nis 2009 Saat 00:58
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:48
şimdiye kadar gazı oldu ama bu kadar sıkıntısı olmuyordu, başlarda bitkisel diye bizde s..s.. adında bi ilaç kullandık, büyük tuvalete çıkma sıklığıda son zamanlarda azaldığı için olabilir diye düşünüyorum. Sanırım dişimizde geliyor bunların hepsi bir araya gelince belkide bu kadar sıkıntı çekiyor.  
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:50
dısının cıktıgını nereden anladınkı
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:53
canım çok teşekkür ederim, rezeneyi nasıl kullandın ne kadar verdin biz anne sütünden başka hiçbir şey kullanmadık daha. z..co dediğin şey yağ mı masaj  için falan mı, onu duymamıştımda?

Düzenleyen ifakat - 09 Nis 2009 Saat 00:59
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 00:55
bugüne kadar çok fazla salyaları akıyodu ama bu akşam iyice gördük artık beyaz küçücük çıkmış ortaya
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 01:02
rezeneyı kucuk kahve cezvesınde su kaynatıp bır cay kasıgı ıcıne atıp cay gıbı demlendırp bırazcık sekerle karıtırp verıyordum.ınan işe yarıyor hıcbır zararı yan etkısı yok merak etme ünlü markalrında var ama onalar cok pahalı aktardan yada baharatcıdan kendın alırsın.bu zınco damla canım agızdan verılıyor.rezene papatya cörek otu daha varda bıtkı ıcınde unuttum onların yagı....13 tl.falanmıs fıyatı..hep bıtkısel yanı..dıslerınızde hayırlı olsun Approve
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.