|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 21> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2009 Saat 09:18 |
Ebeveynlere müjde!
“ANNE OLUNCA ANLADIM” TÜRKMAX’DA! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Hülya Yıldırım’ın üstlendiği “Anne Olunca Anladım”, 2 Mart’tan itibaren hafta içi her gün, saat 14.30-15.30 saatleri arasında Türkmax’da... 3 yılı aşkın süredir Akşam Gazetesi’ndeki sayfasıyla, 2 yıldır 140 ülkede ayda 80 bin ziyaretçiye ulaşan www.anneoluncaanladim.com adlı internet sitesiyle ve daha önce 27 hafta boyunca TV ekranlarından her gün ebeveynlere seslenen canlı yayınıyla tanıdığımız Hülya Yıldırım, bundan böyle “Anne Olunca Anladım” adlı programıyla, hafta içi hergün saat 14.30-15.30 saatleri arasında Türkmax’tan yeniden canlı yayın yapacak. “Hepimiz bir mucizeyiz” gerçeğinden yola çıkan, “Dünyanın en özel, en benzersiz ilişkisi, anne çocuk arasındaki ilişki” diyen bu yegâne ebeveyn programı; hamilelik öncesinden başlayarak, 0-18 yaş çocuklarıyla ve aileleriyle ilgili her türlü konuyu, soru işareti bırakmaksızın işliyor. Programda kadın bakış açısıyla, annelere ve anne adaylarına “yalnız değilsiniz” mesajı verilirken, babalar da ihmal edilmiyor. Sağlıklı ve mutlu anne ve babalar, sağlıklı ve mutlu çocuklar büyütsün istiyorsanız; dahası çocuklarımızı birlikte büyütelim istiyorsanız, siz de hafta içi her gün, Hülya Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu “Anne Olunca Anladım”a buyurun. Düzenleyen Siddartha - 24 Şub 2009 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Süper bir haber! Çok çok çok sevindim... Umarım akşam saatlerinde tekrar yayını da verebilirler. Hayırlı olsun.
![]() |
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() |
Prime time zamanında tekrar veremezler ama sanırım gece bir tekrarı olacak... |
|
![]() |
|
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11988 |
![]() |
Çok gzel bir haber Haluk bey. Hayırlı olsun. Umarım tekrarı olur
![]() |
|
![]() |
|
bilgeakgun ![]() Kıdemli Üye ![]() hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
![]() |
çok sevindim hayırlı olsun,keşke daha çok kitlelere ulaşacak bir kanalda olsaydı...
![]() |
|
![]() |
|
hande ![]() Altın Üye ![]() "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |
![]() |
ve şükürler olsun
![]() ![]() ![]() Hülya hanım yeni programınızda öncelikle huzur ve başarı dilerim size.
Hayırlı uğurlu olsun ekranlara dönüşünüz.Umarım yine türkiye'nin her ucundaki annelere sevgiyle ulaşacaksınız.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
Çok çok çok sevindim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cansum ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 May 2008 Konum: Kızım - Oğlum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2234 |
![]() |
hayırlı olsun. bende çok sevindim süper bir haber. banada saatleri denk gelmiyor malesef. inşallah akşam saatlerinde tekrarı olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 21> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|