Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 sorum var (kabızlık,göz kaşınması)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 sorum var (kabızlık,göz kaşınması)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 sorum var (kabızlık,göz kaşınması)
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 19:24
dr bey merhabalar   kızım 5 ay 15 günlük dün dr gittik 7600 kg 65 cm dogdugundan beri kaka yapamıyor diye size daha önce bahsetmiştim 12 gün oldu yapmadı hala kansuk gliserinli fitille zorda kalırsanız yaptırın demiştiniz  devlet hastanesi dr bizi motilium verdi size sormadan kullanmak  istemedim kullanabilirmiyim ne şekilde kullanayım anne sütü ile besleniyor
2. gözlerini sürekli kaşıyor yırttı burnu kaşınıyodur diyeceksiniz burnunu serum fizyolojik
8-10 damla damlatıyorum sümük gözükmüyor  tıkalıda degil gözleri kaşımaktan küçücük oldu ne  ellrini gözünden ayıramıyorum ne yapabilirim çapak yok     
Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 08:57
dr bey lütfen yardım edin
kızım dünden beri gözlerini ovalayıp duruyordu yırtmış gözünün önünü eldiven takdım gece yatarken

yırtmasın diye sabah kalktımki gözkapakları şişmiş hala ovalıyor ne yapabilirim ellerini gözlerinden çekmiyor  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 23:00
Bir göz doktoruna gösterin. Görmeden bir şey söylemek çok zor.
Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 13:32
dr bey peki motılıum kullanayımmı sizden bir cevap gelmeden  kullanmak istemiyorum .teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 22:16
Motilium bu kadar çetin vakada pek işe yaramaz. Çok sık kullanmamak şartı ile "Libalax lavman" yarım tüp poposundan içeriye sıkın.
Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 11:20

DR  bey dediginiz gibi göz dr götürdüm alerji dedi relestat  göz damlası verdi .Dahada kötü oldu göz kapakları şişti ellerini hiç çekmiyor elledikçe aglıyo  sabah tek gözü kapanmıstı bir süre sonra açıldı  sabah tekrar gittik  göz dr cocuk dr sorarak tavegely verdi ne olur bu konuda yardımcı olun ne yapmalıyım tavegly 1 yaş altındakılere kullanmayın yazıyor  kızım 5.5 aylık  başka bir öneriniz varmı 

Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 15:30
dr bey kaka yapamıyor diye sıkıntısından gözleri kaşıyor olabilirmi aklıma takıldı
dediginiz gibi lavma yaptım .top top kaka yaptı hiç bu zamana kadar bu şekilde yapmamıstı sarı şekilsiz yapıyordu .
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 20:38
Bu şekilde kaka; ya aç kaldığını, çok düşük kalorili gıda aldığını veya pirinç,patates,muz ve elmanın beraber verildiğinin işaretidir. Başka bir göz doktoruna gidin. Yoksa, "Voltaren" göz damlasını 4x1 damla her iki göze damlatın, ertesi gün görüşelim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.