Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişiğe Bir Öneri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPişiğe Bir Öneri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Konu: Pişiğe Bir Öneri
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 12:56
kızlar merhaba ben betül doğduğundan beri pri..a marka bez kullanıyorum şimdiye kadar çok memnundum şu essnek bantlı olanları çıkardılarUnhappy betül çok kötü pişik oluyor yani artık ona pişik bile diyemiyorum acaip yaralar oluştuCryCry ne denediysem çare bulamadım en son internette bir bayan yazmıştı bu çözümü sizinlede paylaşayım dedim

2 çorba kaşığı zeytin yağını (ayçiçek yağıda olabilir) bir cezvede iyice kızdırıyoruz soğuduktan sonra içine 2 çorba kaşığı soğuk su ilave edip temiz bir kavanozda krem gibi bembeyaz oluncaya kadar iyice sallıyoruz sonra pamukla bebişimizin totişine sürüyoruzSmile ya inanamadım akşam sürdüm sabaha o kadar azalmıştı ki hemen sizinle paylaşmak istedim Wink
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:06
Sadece zeytinyagi bende kullandim ama bunu duymamistim. Pisik olan yeri yesil sabunla da yikayinca iyi geliyor. Bir de bi krem var o da cok iyi geliyor. Sur, bagla, cok kisa sure sonra birsey kalmiyor.

Tesekkurler mine. Oglusumda lazim olabilir bu bilgiBig%20smile
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:12
kız valla denemediğim pişik kremi markası kalmadı ki bir tek bu fayda etti bende yeşil sabun duymamıştım hiç
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:18

dogrudur artik markalar ne yapacaklarini nasil bez cikaracaklarini sasirdilar.

esim anlatmisti, bir tanesi beze ozel birseyler katiyormus yaparken ve onu kullanan bebek baska bez kullanamiyormus, baska beze gectigi zaman cok kotu pisik oluyormus. o yuzden pisik olmamasi icin onu kullanmak mecburiyetinde kaliyorsun ve boylelikle para kazanmis oluyorlar.
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:18
Kizlar bende Cinko kremini denemenizi tavsiye ediyorum.Banada Nurgül (MySons) arkadasim tavsiye etmisti ve cok büyük faydasini gördüm aninda geciriyor.eger Türkiyede bulabilirseniz bide onu deneyinWink
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:30
arkadaşlar benim kullandığım krem de harika.ben de paylaşayım Muste..a bir tüpü 25 ytl ama bence o tüp bebişimiz bezden kurtuluncaya kadar yetecek.harika diyorum başka da bişey demiyorumWinkLOL

Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:37
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

kızlar merhaba ben betül doğduğundan beri pri..a marka bez kullanıyorum şimdiye kadar çok memnundum şu essnek bantlı olanları çıkardılarUnhappy betül çok kötü pişik oluyor yani artık ona pişik bile diyemiyorum acaip yaralar oluştuCryCry ne denediysem çare bulamadım en son internette bir bayan yazmıştı bu çözümü sizinlede paylaşayım dedim

2 çorba kaşığı zeytin yağını (ayçiçek yağıda olabilir) bir cezvede iyice kızdırıyoruz soğuduktan sonra içine 2 çorba kaşığı soğuk su ilave edip temiz bir kavanozda krem gibi bembeyaz oluncaya kadar iyice sallıyoruz sonra pamukla bebişimizin totişine sürüyoruzSmile ya inanamadım akşam sürdüm sabaha o kadar azalmıştı ki hemen sizinle paylaşmak istedim Wink

teşekkürler canım ben ege doğduğundan beri böyle siliyorum doğum yaptığım hastanede hemşireler öyle göstermişti bende öyle devam ettim Wink yalnız tek fark var zeytinyağı değil bildiğimiz bebek yağı Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 14:00
kıyamam canım yaaa nasıl acıyor kimbilir geçmiş olsun cnaım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.