Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berram Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemi
    Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 16:36
Merhaba Özlem hanım benim kızım 13 aylık ve neredeyse doğduğundan beri uyku problemimiz var benim yanımda uyuduğu zaman daha rahat uyuyor ama bende alışmasını istemiyorum hala emiyor sallıyorum uyuyor beşiğine bırakıyorum yarım saat geçmeden uyanıyor ağlıyor kucağıma alınca susuyor  gece 12 ye 1 e kadar sürekli böyle sürekli beni yanında istiyor hiçbir düzenim kalmadı ne yapabilirim bilmiyorum nasıl davranmalıyım ? Çok teşekkürler şimdiden
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2008 Saat 12:56
uyku sorunlarıyla ilgili yazımı okumanızı öneririm.Bunun dışında kızınız günde kaç kere ve ne kadar sürelerle uyuyor? gecleri uyanıyor mu? bu soruların yanıtlarını verirseniz size dah iyi bir yanıt verebilirim. ancak onu yatağına yatırdıktan sonra bir süre yanında kalmanız ona masal okumanız yanına sevdiği oyuncakları vermeniz kendini dah az yalnız hissetmesini sağlayacaktır.
özlem
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 08:21
Orjinalini yazan: berram berram Yazdı:

Merhaba Özlem hanım benim kızım 13 aylık ve neredeyse doğduğundan beri uyku problemimiz var benim yanımda uyuduğu zaman daha rahat uyuyor ama bende alışmasını istemiyorum hala emiyor sallıyorum uyuyor beşiğine bırakıyorum yarım saat geçmeden uyanıyor ağlıyor kucağıma alınca susuyor  gece 12 ye 1 e kadar sürekli böyle sürekli beni yanında istiyor hiçbir düzenim kalmadı ne yapabilirim bilmiyorum nasıl davranmalıyım ? Çok teşekkürler şimdiden

Merhaba özlem hn. benim kızımda aynı yaşlarda 14 aylık.SmileSmile Benimkide emerek uyumak istiyor. Geceleri 4-5 kare kalkıyor.(yatmadan önce 1 bardak süt veriyorum yani karnı aç değil) illa emmek istiyor.su, süt birşey içiremiyoruz gece.Yürümeye başladığından beri gündüzleri 1-2 saat uyuyor. Çalıştığım için gündüzleri babaannesi bakıyor. salıncakta uyutuyor o. bende evde salıncağa koyuyorum ama illa meme meme diye ağlıyor kucağıma oturup aç aç diye ağlıyorCryCry. önümüzdeki kurban bayramı tatilinde sütten kesmeyi istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim.ConfusedConfused
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 08:23
Ayrıca çok sık uyandığı için yanıma alıyorum 1 aydır. emerek yanımda uyuyor. kıyamıyorum. ama ikimizinde iyiliği için yapmamız gerekenleri yazarsanız uygularım.
Yukarı Dön
berram Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2008 Saat 13:39
merhaba özlem hanım yazıınızı okudum zaten çoğunu uyguluyordum  kızım günde 2 kere uyuyor uyku saatlerı  30-45-60 dk arasnda degısıyor kımı gun yarım saat uyuyor kımı gun 1 saat gecelerı de bazen uyanıyor 1 -2 saat sallamak zorunda kalıyoruz bazen de hıc uyanmıyor  aglıyor emıyor tekrar uyuyor yanı hıc bellı olmuyor hersey için çok tşkler Sleepy
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2008 Saat 20:53
çocuklarınızın bir yaşından sonra emmeleri beslenmekten çok size yakın olmak için yaptıkları bir davranış. emme sürelerini yavaş yavaş azaltın. emmek istedikleri zaman onlara sıkıca sarılın ancak emmelerine izin vermeyin. yataklarında uyumak istemediklerinde onların yanında oturun ellerini tutun, başlarını okşayın. masal anlatın. tüm bunları yapmanıza rağmen uyku sorunları bir süre daha devam eder. çocuklar büyüdükçe etrafı daha çok fark etmeye ve uyumayarak bu ortamda daha çok kalmaya çalışırlar. bunlaarın geçiş dönemi olduğunu unutmayın.
özlem
Yukarı Dön
fatma_duman_telli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2008 Saat 18:00
merhaba arkadasım aynı sıkıntıları yasıyoruz bende daha zorlarını yasadım ve yasıyorum..
iyi bir fikir bulursam paylasalım
Star
SEVGI VE SAYGILARIMLA
Yukarı Dön
NILAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 17:37
MERHABA ÖZLEM HANIM
BÜTÜN ANNELERİN ORTAK Bİ UYKU PROBLEMİMİZ VAR. BENİM KIZIM 7 AYLIK. BUNDAN BİR AY ÖNCESİNE KADAR GAYET GÜZEL GİDİYORDUK. AKŞAM UYKU ZAMANINDAN YARIM SAAT ÖNCE EMZİRİR BİRAZ OYNADIKTAN SONRA YATAGINA YATIRIR EMZİĞİNİ VERİP MÜZİĞİNİ AÇTIKTAN SONRA ODADAN ÇIKARDIM. KENDİ KENDİNE GAYET GÜZEL UYURDU. AMA NE ZAMAN DİŞLERİ KAŞINMAYA BAŞLADI EMZİK ALMAYI BIRAKTI. YATAĞA YATIRDIĞIMDA AĞLAMAYA BAŞLADI. SADECE EMZİRİRKEN UYUMAYA BAŞLADI. NE YAPTIYSAM OLMADI. ŞİMDİ GECE 11:00 DEN ERKEN UYUMUYO. HERKES DİŞ ÇIKARIYO NORMALDİR DİYO AMA BEN TAMAMEN BU DURUMA ALIŞMASINDAN KORKUYORUM. SİZCE NE YAPMALIYIM.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.