Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Reflü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumReflü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: Reflü
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 13:28
Kadir bey merhabalar ...bebegim reflüsü olabılecegını söyledi doktor. bugun bir başka doktora bunu yineledim reflü olabilir demişlerdi diye küçük oldugu için ilaç kullanmayalım yatagını yanlızca yatagını dikleştirin dedi. dogru bi yöntemmidir bu eger dıkleştireceksek ne kadarlık bi açı olmalıdır. Çok teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118467
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 13:57
 Reflü diye yeni bir hastalık varmış imajı yaratılmaya ve pahalı ilaçlar satılmaya çalışılmaktadır.Bu hastalık eskiden beri bilinen "Kardia yetmezliği" dir. Yani mide üst kapağının gevşek olması.Bunun içinde ikinci dr. söylediği gibi dik oturtmak, yatırmak yeterlidir.
Çucuğun esas şikayeti ne idiki  !!!
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 14:36
Sürekli kusma az az ,agzından su gibi sıvı akışıydı. Dr.a anlattıgımda reflüye benziyor gastturonomiydı sanırım oraya götürün ilaç baslasınlar dedi. ilacı duyunca götürmedim bende açıkcası buradakı dr.a söyledim oda yatagını kaldırmamı söyledi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 14:56
Bana kalırsa ya gazı iyi çıkmıyor, veya çok yediriyorsunuz. Kaka rengi yeşile döndü ise kesin çok yiyor. Gazı iyi çıkmazsa, çok hıçkırık tutar, alttan çok pırt yapar.
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2008 Saat 15:03
altın sarısı hatta turuncu kakası, sabahları özellikle alttan pırt yapıyo hıçkırık nadir tutar emzirdikten sonra gazını çıkartıyorum kükrüyor resmen daha sonra yüz üstü yatıyor.. öyle 15 dk falan oynuyor... oradada çıkıyor.. onun haricinde kucagımdan inmiyor neredeyse.. yani hareket halinde sürekli.. fazla emiyor ama bazen emip dısarı bile akıtıyor sütleri bencede çok yiyor aralarını açıyorum emzirme sürelerini 3.buçuk saate çıkardım sizce nasıl ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2008 Saat 09:29
Fazla gelen sütü çıkarıyor, hiçbir rahatsızlığı yok, merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.