Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş mi yoksa normal mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkreş mi yoksa normal mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efedeniz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: kreş mi yoksa normal mi
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2008 Saat 18:22
merhaba benim oğlum 14,5 aylık 3 hafta önce ben işe başladığım için bir hafta ananesi baktı 2 haftadırda kreşe gidiyor öyle saatlerinde bazen emzirmeye gidiyorum orada uyumlu olduğunu söylüyorlar fakat eve geldiğinde istediği yapılmadığında kendini yere atıp ağlamaya emerken saçını ve saçımı çekmeye kafasına ve bana vurmaya başladı genel anlamda çok sakin bi çocuk sizce bu tavırları normal gelişim sürecimi yoksa anneden ayrılmaya verdiği tepkimi anlayamıyorum iki ay sonra nöbet tutmaya başlıycam nasıl davranmalıyım çok teşekkür ederim ilginize iyi akşamlar
ömrümsün oğluşum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2008 Saat 23:57
her iki açıklamanız da doğru. yaşına uygun tepkiler veriyor. ayrıca sizden ayrı olmaya karşı tepkisini de gösterme biçimi bu. ancak sizden ayrılığa zamanla uyum sağlayacaktır. zaten kreşte uyumlu olduğunu söylüyorsunuz. giderek işe gitmenizin onu terk etmek olmadığını algılayacaktır. biraz sabırlı olun
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.