HAMAM BÖREĞİ Mazlemeler:
6 adet yufka
100 gr. margarin
1/2 çay bardağı sıvı yağ
İçi için:
Peynir
Maydanoz
Margarini eritip sıvı yağ ile karıştırın. 3 yufkanın her katına bu karışımı sürün. 16 parçaya bölün. Her parçaya biraz peynir maydanoz karışımı ile rulo yapın. Tepsiye dizin. Kalan 3 yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Tepsiye dizin üzerini kapatıp buzdolabında 4 - 5 saat bekletin. Bu arada böreklerin hamamını hazırlayın. Geniş bir kaba ılık su hazırlayın. Dolaptaki börekleri tek tek hamama sokalım şöyle bir cıbı cıbı yapsınlar ve tekrar tepsiye dizelim. Hamam sonu yine üzerini kapatalım üşümesinler ve 4 - 5 saat yine dolapta bekletelim. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzeri kızarana kadar pişirin.
"""denedim süper bişeyyyyyyyyyyyyy"