Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelikte alınan kilolar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelikte alınan kilolar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canımın içi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: hamilelikte alınan kilolar
    Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 09:53
arkadaslar ben 8 hafta 5 günlük hamileyim ve 2haftada tam 1,5 kilo almısım sizce bu normalmi
bebegim seni bekliyoruz
Yukarı Dön
Relax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 16:14
slm canım hamilelik kişiden kişiye değişen bir olaydır. bende şu an 32 haftalık hamileyim. hamileliğim ilk başlarından itibaren bende kilo almaya başlamıştım benim aşermem miğde bulantım falan olmamıştı ama aşırı sekilde iştahım açılmıştı kendime hakim olamıyordum sürekli yiyordum. su ana kadar toplam 15 kilo aldım.  önemli olan bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler kilolalar bir şekilde verilir. fazla kafana takma ama yine de çok kilo almamaya çalış. sevgilerWink
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1094
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 16:35
bende arkadaşıma katılıyorum. kilolar ister istemez alınıyo çünkü belirli bir süreçten geçiyoruz artık bir canlı taşıyoruz. ben ilk 6 ay 5 kilo aldım fakat sonradan tam 16 kilo aldım bu durum hiç belli olmuyo dikkat etmelisin elbette ama fazla düşünme derim. inan bebeğim 11 aylık oldu ve eski kilom 55 tii şimdi ise 57 bişi yapmana gerek kalmıyo inan onun peşinde koşman yetiyo :) hiç bunları düşünme bebeğine konsantre ol sporla yada biraz yediklerine dikkat ederek gidio bi şeklide hamileliğin tadını çıkart :)
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 18:46
kiiden kişiye değişiyo bu kilolar ben son haftamdayım 9 kilo aldım...gerçi ben dikkat ettim..kilo aldıracak şeylerden abur cuburdan uzak kaldım..kızım ultrasona göre 3783 gram
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2008 Saat 23:03
bence de kisiden kisiye deyisir sonuc olarak saglikli bir hamilelik gecirmek en önemlisi
ben iki dogum yaptim iksindede ilk aylarda kizimda 8  oglumda 6 kilo verdim daha sonra yavas yavas aldim ikisinde de sonunda 10 kilo aldim
kizimda cok dikkat ettim yediklerime yani az yemedim ama hep gerekli vitaminli seyler yemistim oglumda pek dikkat edemedim herseye hucum etmistim LOLLOLLOL

Yukarı Dön
canımın içi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2008 Saat 19:27

arkadaslar hepiize cok tesekkür ediyorum ama ben normal bir gebelik gecirmiyorum guatr hastasıyım ve ilacları kullanmadıgım zaman bu hastalık bebegimede geçicekmiş doktor öyle söylediConfusedallah hem beni hem bebegimi korur insallah bu tek temennimizCry

bebegim seni bekliyoruz
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2008 Saat 20:13
geçmiş olsun canım;önemli olan senin ve bebişinin sağlığı.
kiloları boşver.
ben 12 kilo aldım ;fazlqasıyla verdim emzirme döneminde.
şuan kızım çok az emiyor;ek gıdaya geçtik ve ben hızla kilo almaya başladım.
bu değişken bir olay yani;sen yine de hamur işi ve aburcuburdan elinden geldiğince uzak dur.
sık sık ve az az ye;miden bulandığında ve gereksiz açlık hissettiğinde(ki bazen tıka basa dousundur ama yeme ihtiyacın vardır)elma ve maden suyunu tavsiye ederim.
ilaçlarına da kendine de bebişe de dikkat et...
sevgiler

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2008 Saat 19:42
öncelikle hastalığından dolayı geçmiş olsun nesibe...
kilo olayında bende ilk öğrendiğimde 5 haftalıktım 6. haftaya kadar 1 kg almıştım ama boğazım durmuyodu sonra bulantılar falan derken aldıklarım ve var olanlar hepsi gitti şuan 23 haftalık hamişim toplamda 2 kg aldım ama bu ay artık başladık kilo almaya yüzümden belli oluyo LOL dikkat etmen gerekiyo ilk 3 ay dr. lar kilo almayın diyolar sonraki hr ay içinde 2 kg ideal diolar (yani benim dr öyle demişti) fazla tatlı kaçırma derim Wink bol bol su ve meyve...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.