Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - köfte sevgisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumköfte sevgisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemrem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: köfte sevgisi
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2009 Saat 15:12
iyi günler hocam.kızım 22 aylık.yaklaşık 1 aydır köfte takıntısı var.hemen her gün istiyor.günde 3-4 tane yiyor.büyük köfteler değiller.hergün kıyma tüketmesi sağlıklı mı?diğer yemeklerden de yiyor.kilo ve boy gelişimi normal.600 cc günlük süt miktarı.balıkta seviyor. haftada bir gün balık birgün de tavuk yedirmeye çalışıyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2009 Saat 16:25
edis13 çok haklı.... Keşke bütün çocuklar sizinki gibi yese. Yedirdiklerinizin bir zararı yok..Yarasın..
Yukarı Dön
cemrem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2009 Saat 16:38
hızlı cevabınız için çok teşekkürler hocamSmile kızımın yeme problemi yok ama uykumuz yok.22 aylık anne sütünü kestim.gece süt veriyordum 1 aydır onu da kestim.yatarken 200-250  cc veriyorum.gece çok mızırdıyor.ben de her mızırdanmasına kalktım şimdiye kadar dün gece akıllandım.isteğini sorup su istiyorsa verip ben uyuyacam diyip yatağıma dönüyorum. ağlıya ağlıya uyuyor tekrar.dayanamasamda ağlamasına. gece en az 4 kez uyanıyor.22 ay boyunca hep böyle.sipraktin denedim,hatta pasiflorada.ama bi işe yaramadığı için devam etmedim.bu problem için doktora gitmelimiyiz.her ağladığında yanına koştuğum için mi böyle yapıyor?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2009 Saat 09:25
Bu kadar katı disiplin için bence erken. Uygulayan doktorlar var. Belki ben çocuklara karşı biraz yufka yürekliyim, bilmiyorum, bana göre biraz erken.Süt teklif edin, içerse haklı. Birazda gündüz uykularını azaltın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.