Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kolay hamilelik için bitkisel yöntem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukolay hamilelik için bitkisel yöntem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Konu: kolay hamilelik için bitkisel yöntem
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2009 Saat 23:12

arkadaşlar ben 2. çocuk için çalışmalara başladımEmbarrassed fakat 2. kez adetim geldi yani bu ayda olmadı Angryşimdi netten bakıyodum ilgimi çekti paylaşmak istedim benim acelem yok şükür kızım var artık nasip ne zamansa o zaman olsun ama isteyen çok arkadaş var biliyorum belki etkilidir deneyen haber versin bu arada herkese bol şans Wink

Hamile kalma konusunda sıkıntı yaşayan hanımlar. Sizlere İbrahim Saraçoğlundan tamamen bitkidel bir tarifi veriyoruz.
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun Hamilelik Kürü

*10 gr pelin
*5gr narçiceği
*5gr mazı
*2,5gr sağan tohumu
*2,5gr kilermeni toz haline getirilir balla macun yapılır. Her gün yutulur 2 leblebi büyüklüğünde yutulur.

Eğer hamile kalmak istiyor ama başarılı olamıyorsanız bazı doğal yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Birçok kadın istenmeyen gebeliklerle baş etmeye çalışırken yine birçok kadın istediği halde çocuk sahibi olamıyor. Bir kadının kısır olduğuna karar vermek için iki yıl boyunca düzenli bir ilişki içinde hamile kalmamış olması gerekiyor. Bu durumda uygulanabilecek birçok tedavi yöntemi var. Bir kadının hamile kalmakta güçlük çekmesi genellikle hormon yetersizliğinden kaynaklanıyor. "Doğal Doktor" adlı kitabın yazarı Alfred Vogel'in bu konuda doğal bazı önerileri var.

Doğal önlemler

Vogel'a gore böyle bir durumda yapılabilecek iki şey var. Bunlardan birincisi vücudu, hormon üretimini arttıracak şekilde uyarmak. Bunun için birbiri ardına sıcak ve soğuk banyo yapmak etkili olacaktır. Bedenin alt kısmını sık sık bu şekilde yıkamak hamile kalmak için çok etkili bir yöntemdir. Aynı şekilde, kan dolaşımını hızlandıran her şey kanın karın bölgesinde toplanmasını sağlayacak ve bu da vücudun hormon üretimini arttıracaktır. Öte yandan buğday ve buğday filizi kürü de dolaşım sistemini harekete geçirir. Ayrıca, açık havada derin nefes almak, hareket etmek, yürüyüş veya spor yapmak da çok etkili olur. Ancak esas önemli olan kişinin normal, sağlıklı ve stressiz bir hayat sürmesidir. Bu önlemler bir hekimin yürüteceği hormon tedavisi kadar etkili ve hızlı olamayacaktır muhakkak ki ama bu yöntemlerle o türden bir tedavinin yan etkilerine de maruz

umarım işe yarar...............

url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 21:41
LOLLOLLOLvar mı deneyip sonuç alanLOLLOL
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2009 Saat 22:07
sağan tohumu ile kilermeni de ne?
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 13:42
ben sonucu merak ettım

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.