Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil...kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil...kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Konu: acil...kusma
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 23:36
hocam iyi ki bu saatte burdasınız...
az önce acilden geldik.
sabah burun akıntısı ile başladı. nezle dedim. ateşi yok.
öğleden sonra fışkırır tarzda kustu. daha önce ki burun akıntılarında hiç böyle olmadı.soluğu sağlık ocağında aldım. doktor akıntının midesine akmış olabileceğini söyledi. eğer huzursuzluğu devam ederse alfoxil şurup yazdı. sabah kulağını tutmuştu. kustuktan sonrada kulağını tutarak ağladı. buna istinaden yazdı bu ilacı.

akşam uykusundan uyanıp yine kustu. aynı tarzda. acildede bactrim reflör ve peditus yazdı emedur fitil verdi.
 hiç birini almadım fitilide midesi bulanıyorsa geçsin diye kullanacaktım ama Eylül müsade etmedi ve elimde eridi gittiConfused

ateş hala yok,akıntı devam...ama bu kusma aklımı karıştırdı.
serum fizyoljik kullanıyorum. limon olmadığı için mandalina suyu verdim. ve sadece anne sütü aldı.şuan hala huzursuz.

CrygitmişsinizCry

Düzenleyen ilal - 13 Eki 2009 Saat 23:43
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119103
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 16:10
Hiçbir ilacı kullanmayın, sadece serum fiz. kullanın.. Mandalina suyu, aynen "limonlu bal'dır"... Kulağı için, İliadin ped. damla  hemen 2'şer damla her iki burun deliğine damlatın, 10 dakikada rahatlar. Yarından itibarende , İliadin ped. damlayı, günde 2x2 şer damla olarak 3 gün kullanın. Ondan sonra serum fiz başlayın. İliadin damlatırken serum fiz. kullanmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.