Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemi ve hırçınlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku problemi ve hırçınlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemi ve hırçınlık
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 15:41
özlem hanım merhaba  17 aylık bir oğlum var bir haftadır çok hırçın her şeye ağlıyor kafasını vuruyor normalde de çok sakin değildi ama ağlamazdı sadece çok hareketliydi şimdi hiçbir şeyden memnun olmuyor memeye çok düştü sürekli emme emme diye peşimde dolanıyor artık meme uçlarım yarıldı memeden kesmek istemiyorum daha da hırçınlaşır diye ama çok da üstüme düşüyor ne yapacağımı şaşırdım
gece eskiden iki üç kez kalkar emip yatardı ama şimdi kalkıyor emziriyorum bırakıyor ve ağlıyor su istiyor veriyorum  bu sefer de kabul etmiyo ayağımda sallıyorum dalıyor yatağına koyuyorum başlıyor bağırmaya artık gecenin ilerleyen saatlerinde odadan odaya geçmekten yorulup yanıma laıyorum biliyorum yanlış yapıyorum ama bitmiş vaziyetteyim üstelik yanımöd ada öyle kesintisiz ve rahat uyumuyor sabrım tükenmeye başladı arada kendimi tutamıyorum ve istemeden bağırıyorum  çok uzun oldu biliyorum ama  bana önerebileceğiniz yöntemler var mı ? saygılar

Düzenleyen yeliz - 14 Eki 2009 Saat 15:43
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 14:51
Aynı problemi bende yaşıyorum benim oğlumda 16 aylık. iki hafta önce sünnet oldu. Bende sünnete bahane bulmuştum.
Ağlaması inanılmaz çoğaldı. Emziğine inanılmaz düştü. Herşeyi ağlayarak istiyor. Bir gece yarısı kalkıyor oturuyor oyun oynuyor uyumak istemiyor zoraki uyutuyorum. Vermediğimiz birşey olunca iki elini sıkıp olağanca gücüyle bağırıp ağlıyor. Dün parkta yerler ıslak diye oturtmadım diye bana sürekli vurdu.Olabildiğince sabır gösteriyorum. Bende Yeliz gibi size danışmak istedim uzman gözüyle daha ne yapabilirim.
SAygılar
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 17:33
bu yaşalarda çocuklar henüz kendilerini ifade edemediklerinden ağlamak,tutturmak, vurmak gibi yöntemleri deniyorlar. uyuku da çocukların etrafındaki her şeyi merak etmesi nedeniyle kesintiye uğruyor. yanınıza almak davranışı pekiştirir. zor da olsa yanında değil de odada i koltukta, kanepede uyuyun, en azından odasında olsun. gece uyandığında ise pas vermeyin. artık memeden kesme zamanı. elbette zor olacak, çünkü size yakın olmak, emmek onun için önemli ama büyüyoyr ve başka bağlar kuracak sizinle ilk başta sorun olsa da bir süre sonra alışacaktır. konuşmaya başladıkça da daha sakin olacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.