Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Konu: bezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız?
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:21
arkadaşlar merhaba öykü 25.5 aylık yaklaşık 3 haftadır gündüz bezlenmeyi bıraktık çokda zor olmadı. birden kendisi bezlenmek istemedi şuanda gayet iyi gidiyor fakat sorunum kakası kabızlığı yok kakasını yapmıyor. 3 günü geçiyor. bu bez zamanı bu şekildemi geçiyor ? sizce neler yapmam lazım kaka sorununu aşmak için..
birde gece bezlenmek istemiyor gündüz-gece ikisini aynı andamı bırakkmak doğru. ben açıkçası gündüze iyice alışalım geceye geçelim dedim ama siz nasıl yaptınız ? bu dönem hakkında fikirlerinizi bekliyorum..

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:24
Ah canım keşke ben de geçebilsem de sana tecrübelerimi yazsam,Ozan geçen ay kakasını söylüyordu ama şimdi söylemeyi bıraktı,ben de kendiliğinden zamanı gelip söyleyecek diye üstelemiyorum,kendi haline bıraktım.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:28
Canım şimdiden hayırlı olsun, başarır benim cimcimem ApproveKizBebek
Elif'de ilk başta kakasını yapmaktan çok korktu, bu iki hafta falan sürdü, hadi arkadaşlarına gönderelim, kakaya bay bay diyelim falan diyerek atlatmaya çalıştık, ben gece gündüz aynı anda bıraktım canım Smile
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:32
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Canım şimdiden hayırlı olsun, başarır benim cimcimem ApproveKizBebek
Elif'de ilk başta kakasını yapmaktan çok korktu, bu iki hafta falan sürdü, hadi arkadaşlarına gönderelim, kakaya bay bay diyelim falan diyerek atlatmaya çalıştık, ben gece gündüz aynı anda bıraktım canım Smile

fatoş teşekkürler canım benim. aslında iyi fikir hadi gönderelim falan diyerek..Big smile akşam bir deniyim

Clown
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:34
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Ah canım keşke ben de geçebilsem de sana tecrübelerimi yazsam,Ozan geçen ay kakasını söylüyordu ama şimdi söylemeyi bıraktı,ben de kendiliğinden zamanı gelip söyleyecek diye üstelemiyorum,kendi haline bıraktım.

bilge zaten öyküde geçen aylarda ben tuvalate götürrüyordum ama bişey yoktu. ama birden kendisi istedi.bende şaşırdım. ozanımında yakındır annesi.Big smile
Big smile
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:35
Nazlı güzelim afferim benim kızıma da sana da.. bir şekilde geçer bu dönemde. en zorunu atlatmışsınız..
gece gündüz meselesini de hiç boşuna araştırma bir cevap bulunamıyorLOLLOL ben zamanında çok araştırmıştım etraftan.. bir sürü doktor psikolağa danıştım. kimi beraber diyor kimi önce gündüz diyor.. mesela burdaki doktorlardan bahsedeym. özlem hanım beraber diyor, kadir bey önce gündüzBig smileBig smile

ah bilge ahh. erkek yavrum bunlar.. daha bizim işimiz çok.. zor bu çocuklar.. oğlu olan hiçbir arkadaşımdan "çok kolay oldu, 3 günde 5 günde hallettik" diye birşey duymadım.. ama kızı olan çoğu arkadaşım 3 günü bulmadan halletti bu meseleyiUnhappyUnhappy
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:36
aa zaten kakayı öyle görkemsiz bir törenle göndermeye kalkma haa. o kakalar ihtişam içinde gönderilecek.. birinci kural bu.. bir kere bile atlamaLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:39
Orjinalini yazan: burcu burcu Yazdı:

aa zaten kakayı öyle görkemsiz bir törenle göndermeye kalkma haa. o kakalar ihtişam içinde gönderilecek.. birinci kural bu.. bir kere bile atlamaLOLLOL
LOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.