Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
oykunaz
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2376
|
Konu: bezlenmeyi bıraktık. sizler nasıl alıştırmıştınız? Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:21 |
arkadaşlar merhaba öykü 25.5 aylık yaklaşık 3 haftadır gündüz bezlenmeyi bıraktık çokda zor olmadı. birden kendisi bezlenmek istemedi şuanda gayet iyi gidiyor fakat sorunum kakası kabızlığı yok kakasını yapmıyor. 3 günü geçiyor. bu bez zamanı bu şekildemi geçiyor ? sizce neler yapmam lazım kaka sorununu aşmak için.. birde gece bezlenmek istemiyor gündüz-gece ikisini aynı andamı bırakkmak doğru. ben açıkçası gündüze iyice alışalım geceye geçelim dedim ama siz nasıl yaptınız ? bu dönem hakkında fikirlerinizi bekliyorum..
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:24 |
Ah canım keşke ben de geçebilsem de sana tecrübelerimi yazsam,Ozan geçen ay kakasını söylüyordu ama şimdi söylemeyi bıraktı,ben de kendiliğinden zamanı gelip söyleyecek diye üstelemiyorum,kendi haline bıraktım.
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:28 |
Canım şimdiden hayırlı olsun, başarır benim cimcimem 
Elif'de ilk başta kakasını yapmaktan çok korktu, bu iki hafta falan sürdü, hadi arkadaşlarına gönderelim, kakaya bay bay diyelim falan diyerek atlatmaya çalıştık, ben gece gündüz aynı anda bıraktım canım 
|
|
 |
oykunaz
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:32 |
fatoş teşekkürler canım benim. aslında iyi fikir hadi gönderelim falan diyerek..  akşam bir deniyim
|
|
 |
oykunaz
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:34 |
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:35 |
Nazlı güzelim afferim benim kızıma da sana da.. bir şekilde geçer bu dönemde. en zorunu atlatmışsınız..
ah bilge ahh. erkek yavrum bunlar.. daha bizim işimiz çok.. zor bu çocuklar.. oğlu olan hiçbir arkadaşımdan "çok kolay oldu, 3 günde 5 günde hallettik" diye birşey duymadım.. ama kızı olan çoğu arkadaşım 3 günü bulmadan halletti bu meseleyi  
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:36 |
aa zaten kakayı öyle görkemsiz bir törenle göndermeye kalkma haa. o kakalar ihtişam içinde gönderilecek.. birinci kural bu.. bir kere bile atlama 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 16:39 |
burcu Yazdı:
aa zaten kakayı öyle görkemsiz bir törenle göndermeye kalkma haa. o kakalar ihtişam içinde gönderilecek.. birinci kural bu.. bir kere bile atlama  |
|
|
 |