Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kanguru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkanguru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Konu: kanguru
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 21:18
Merhabalar

Benimde bir erkek bebeğim var henüz 25 günlük. Benim merak ettiğim;kanguru kullanımına erkek çocuklarının biraz daha geç başlanması konusunda bişey duymuştum zannedersem testislerinden dolayı.Kanguru için doğru zaman nedir?
Teşekkür ederim...
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 22:54
başkasının sorusu altında sorduğun için sana ayrı bir başlık açtım canım Wink
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2007 Saat 00:59
Ebru Hanım Merhaba,

2 aydan itibaren kullanabilirsiniz kanguruyu. Bebeğiniz 10 kg. ağırlığa geldiği zaman da bırakmalısınız. "Size o şekilde bilgi verenler yanlış söylemişler" diyeyim en hafifinden. Bebeğinize hiçbir zararı olmaz kangurunun.

Saygılarımla,

EÜ.
Yukarı Dön
zvarol Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 17:42
KANGURU KULLANIMINA BİR KİLO LİMİTİ OLDUĞUNU İLK DEFA DUYDUM. BİLGİ VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.  DURU BU İŞE ÇOK ÜZÜLECEK.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 19:38

Tekrar Merhaba,

Bebeğinizi taşıdığınız her üründe kilo alt ve üst limitleri vardır. Ürün puset olsun, çocuk güvenlik koltuğu ya da kanguru olsun, taşıyacağınız bebeğinizin yaşı değil, ağırlığıdır. Bu tür ürünler hep bu mantığa göre üretilirler.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 20:44

Erkin Bey merhabalar, sizin ürünler hakkındaki bilgilerinizi çok önemsiyoruz. Ama arkadaşlara kanguru konusunda küçük bir uyarıda bulunmak isterim. Açıkçası kangurunun en kaliteli olanını aldım. Bebeğim henüz 2 aylıkken yatış pozisyonunda kullanılanlardan olanıydı. Ancak iki hafta düzenli kullandıktan sonra sırtımdan boynuma ağrılar başladı. Sonra da elimden 2 ay boyunca hiç gitmeyen bir uyuşma olmaya başladı. Bunun üzerine doktora gittim. Bebeğimi bırakacak kimseyi bulamadığım için yine o kanguru ile nöroloji doktoru ile buluştum. Ağrılarımı anlattıktan sonra bana bu kanguru nedeniyle olabileceğini söyledi. EMG çektirdim ve elimde orta düzeyde karpal tünel bulgusu çıktı. Sonra bu hastalığın (bir profesörden) hamilelikte ve emzirme döneminde çoğu annede hormonlar nedeniyle çıkabileceğini, emzirme kanguru kullanımı nedenlerle de zorlandığında sorunlar yaratabileceğini öğrendim. Acı olan ise bu olayın ileri düzey ve orta düzey olduğunda ameliyatla çözülebileceğini de öğrendim. 13 Eylülde de ameliyat oldum ki inanın çok zor kullanabildim elimi iki hafta boyunca. Bebeğim 4,5 aylıktı ve emzirmeye de devam ettim. Emzirme yastıkları falan hallettim ama ithalatçı firmaya da bu konuyu anlattım. Her zamanki gibi sağ olsunlar çok yardımcı oldular ve bu ürünü koşulsuz iade aldılar. Onlara 5 kilo bir bebekle yatış pozisyonunda sadece yarım saat dolaşmalarını ve kullanma kılavuzuna da kullanma süresi hakkında belli bir süre eklemelerini önermiştim. Sanırım bunu denediler ve beni anladılar. Ya da beni mağdur etmemek için geri aldılar ama ne olursa olsun. Tüm ürünlerimi uygun olduğu taktirde araştırmalarımı yaparak o firmadan almaya çalışıyorum. Hizmet çok önemlidir benim için. Sat-kurtul olayından hiç haz almam. O firma da size mama sandalyesi hakkında soru sorduğum firmadır. Siz anladınız sanırım.

Arkadaşlara bu kanguruları kullanırken kendi sağlıklarını da düşünmelerini ve uzun süre ayakta zorlanmamalarını tavsiye ederim. Biz toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan annelerin işi zor ve kanguru kolay bir taşıma aracı gibi gözüküyorsa da dikkat etmelerini öneririm. Teşekkürler.

Düzenleyen 1978koaka - 07 Kas 2007 Saat 22:50
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2007 Saat 12:41
Duygu Hanım Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi kabul edin lütfen. Paylaştığınız bilgiler için de çok teşekkür ederim.Zira biz profesyoneller için de ufkumuzun açılması ve daha iyi ürün, hizmet sunabilmek amacıyla son derece önemli bu bilgiler
.
Bazı annelerin bu tür problemlerle karşılaştıklarını biliyoruz kangurularla ilgili. Daha önceki kangurularla ilgili yazılarımda bahsettiğim gibi, sırtı ve beli sağlam şekilde destekleyen ürünleri kullanmak gerekiyor problemlerle karşılaşmamak için.
Saptamalarınızda gayet haklısınız.Ama uluslararası standartlarda, kanguruyla bir bebeğin taşınma süresi gibi bir kısıtlama yok. Bunu annenin ya da babanın kendi kendine keşfetmesi gerekiyor.
Ürünlerinizi "satış sonrası hizmeti iyi olan firmalar" dan alma fikrinizi bütün kalbimle ve mantığımla destekliyorum. Zira içinde bulunduğumuz bu sektörde bu tür iyi hizmet veren firma sayısı yok denecek kadar az.

Saygılarımla,

Düzenleyen erkinu - 09 Kas 2007 Saat 22:40
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2007 Saat 14:48
Erkin Bey merhabalar.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnanın yazmaya asla üşenmem deneyimelerim konusunda ve bebişimden fırsat buldukça da emzirme, ürün vb konularda yazmayı görev edindim diyebilirim. Çünkü bu sitenin bir amacı da bu paylaşımlardır diye düşünüyorum. Fikirlerime katılmış olmanız profesyonel birinin annelere yol gösterici olması açısından da çok önemli. Biz sizlere çok teşekkür ederiz. Satış sonrası iyi hizmet veren firmalar konusunda da yazılarınızı bekliyoruz. İyi çalışmalar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.