Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GRİP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGRİP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesajın Direkt Linki Konu: GRİP
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 17:32

DR bey lütfen yardımcı olun sizi cuma günü yazdım cevap alamadım nazofarangit diye dr  öksürük burun tıkanıklıgı şikayetimiz  hapşurma var diye gitmistik artı dr kulak kızarık dedi bu ilacları yazdı bende size mesaj attım ama  cevap alamadım

pedisus şurup sınomarın  agumentin  kullanmadım bende sizden ögrendigimiz kadarı ıle serum fizyolojik bal limon yaptım burun tıkanıklıgı devam ediyo geceleri özellikle kulaklarını cekiştirmeye başladı tekrar gittik ateş yok agumentin mutlaka kullanmalısınız  otit başlangıcı dedi
ilacları kullanmadım kullanayımmı cevabınızı beklıyorum teşekkürler 7 aylık 8.500 kilo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 20:09
Peditus'u sakın verme.. Ateşi yoksa, antibiyotik gerekmez. Kulak için "İladin ped. damla " günde 2x2 şer damla her iki burun deliğine 3 gün damlat. 3. günden sonra serum fiz. damlat.. Kulak için tek başına İliadin yeter.
Yukarı Dön
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 21:37

cok tesekkur ederim doktor bey. hayırlı bayramlar.

Yukarı Dön
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2009 Saat 13:46

dr bey bayram öncesi mesajıma cevap vermiştiniz dediginiz şekilde iliadin damla 3 gün kullandım serum fizyolojikle devam ediyorum geniz akıntımız var  elını kulagına atıyo arada  ne yapmalıyımgrip olalı bugün 10 gün oldu emerken burnundan hırıltı gelıyo  

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2009 Saat 13:52
Bayramı atlattınız, artık, bir doktoru görse, kulaklarına bakılsa  iyi olur..
Yukarı Dön
KRC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2009 Saat 21:04
tekrar merhaba dr bey mesajı nızı alır almaz  bugun dr gittik daha önce sol kulagına kızarmıs demıstı şimdi sag kulagı kızarmıs sizi dinleyerek verdigi antibiotikği kullanmadım  kullanıyormusunuz dıye sordugunda evet dedım  akşamları geniz akıntısı burun tıkanıklıgı  dısında Ateş öksürük yok
şimdi nasıl bir yol izlemeliyim serum fizyolojik  devam ediyorum kulagında bir sorun varmıdır sizce  lütfen yardımcı olun   
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 14:53
Kulak ağrısı olursa, İliadin'i tekrar kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.