|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2009 Saat 13:58 |
Kadir Bey merhaba, öncelikle bayramınız kutlu olsun sağlıklı sıhhatli nice bayramlara. 06.06.2008 doğumlu bir oğlum var. 5 aralıkta doktora götürsem 18 aylık aşılarını vurdurabilirmiyim yoksa mutlaka 18 ayı geçmesi mi gerekir? h1n1 aşısını da aynı gün vurdurabilirmiyim yoksa iki aşı arasında zaman olması gerekir mi? kadir bey biliyorum ki siz hastalığı geçirmektense aşılanmayı her zaman daha sağlıklı bulursunuz sizin normal grip aşısını da önerdiğinizi biliyorum. bana göre domuz gribi hastalığı da aşısı da çok abartıldı. ben her ilacın yan etkisi olduğunu biliyorum. böyle bir düşüncem ya da korkum yok vurdurduğumuz diğer aşılarda da eminim bir sürü yan etki yazıyor. sadece merak ettiğim grip aşısı normalde kişilerin tercihine göre vuruluyor ya da urulmuyor. devlet bu konuda hiç şimdiki gibi bir bilgilendirme ya da çalışma yapmıyor. ama şu an domuz gribi aşısı için bu aşıyı olmazsak kesin öelecekmişiz gibi bir ortam yaratılıyor. sizin bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum yani bu aşıyı vurdurmazsak çocuğumuza ya da kendimizie nasıl bir risk altına girmiş oluruz? çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8591 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=110&title=asilar
aşılar bölümümüzde h1n1 aşısı ve diğer aşıların vurdurulması ve h1n1 aşısı ile ilgili kadir beyin yorumları mevcuttur.
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() |
Kesin öleceksiniz diye bir şey yok...Oda nereden çıktı.... Ateşinizi düşürmezseniz, bağışıklık sisteminizde normal çalışıyorsa, başınıza bir şey gelmez.. Aşınızı olun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|