|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeytincik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2009 Konum: ağrı Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2010 Saat 13:40 |
![]() Düzenleyen zeytincik - 08 Oca 2010 Saat 13:48 |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
Aşağıdaki linki kullanarak bebeğinizin gelişimini takip edebilirsiniz.
0-3 yaş arası için: http://www.anneoluncaanladim.com/icerik.asp?id=1619 ayrıca şu linklerden de yararlanabilirsiniz
|
|
![]() |
|
zeytincik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2009 Konum: ağrı Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() |
teşekkür ederim hülya hanım ama o yazılarda tam olarak sorumun cevabını alamıyorum kızım bu ay 200 gram aldı 3 aylık.ayrıca persentil hesaplamada boya göre kılosu en düşük degerde.ben kan ilacına bu ay başlamalımıyım , spor yapmak sütün azalması için bir neden midir ve bidahakı ayda kızım az kılo alırsa ek gıdaya geçmem gerekir mi ? onu merak ediyorum
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() |
Boyunun uzaması daha mühim.. Sütünüzün az geldiğinden şüpheleniyorsanız, mama teklif edin, bakalım alacakmı? Aç ise alacak..
|
|
![]() |
|
![]() |
Kadir bey bugun eşim mama aldı ama ağlarsa gece evde bulunsun diye.birde ben istemiyorum mama vermek.daha sık emziriyorum şuan.bugun 3 kere kaka yaptı hatta son kakası yeşile dönük sümüksüydü.sütüm yetmiyo olsa kaka yapar mı?bide ağlama filan yok kızımda hep gülüyo meme emdikten sonra sırıtıyo.doyuyosa niye kilo almadı sizide meşgul edıyorum ama evde üzülüp duruyorum kendi kendıme kuruyorum kafamda saçma şeyler :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() |
Yeşil kaka çok yediğinin işaretidir. Aç filan kaldığı yok. Sağlık ocağının terazisi yanlış olabilir.. Acele etmeyin, bakalım öbür ay nasıl olacak.. Bana kalırsa aç filan değil, yanlış tartıldı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|