|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 21:06 |
Gebelik planlamaya basladıktan ne kadar önce alkol ve sigarayı bırakmak gerekir?
|
|
![]() |
|
Lavinia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eyl 2009 Konum: USA Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() |
alkolden emin degilim ama sigara icin hamile kalmayi denediginizde vucudunuzda nikotin olmasin diyor doktorlar. buna sigarayi birakmak icin kullanilan nikotin bantlari ve sakizlar da dahil. su sitede denemeye baslamadan en az 1 ay onceden nikotin kullanimini birakin diyor: http://www.babycenter.com/404_how-soon-after-quitting-smoking-can-i-try-to-get-pregnant_1932.bc
|
|
![]() |
|
marla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() |
Tesekkurler Lavinia.
|
|
![]() |
|
Lavinia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eyl 2009 Konum: USA Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() |
rica ederim canim. Kolay gelsin, sigarayi birakmak cok kolay degildir, babamdan biliyorum. insallah rahatca birakirsin da hamileligin boyunca kafan rahat olur. hem bakarsin daha saglikli yasamak icin de vesile olur bebek karari
![]() |
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() |
Hamilelik öncesi gerekli test ve tahlillerimi yaptırıp.Sonuçlar normal çıkınca Dr hamile kal gel demesiyle on yıllık tiryakilik o akşam son buldu.Oğlum beni kendisiyle beraber yeni bir hayata başlattı.Birdaha asla başlamayı düşünmüyorum
![]() ![]() |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1760 |
![]() |
en az 3 ay öncesinden bırakmak gerekiyor bi tv programında dinlemiştim.. hatta ne kadar önce bırakırsan o kadar iyi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|