Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - özel hastanemi devlet hastanesimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuözel hastanemi devlet hastanesimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Konu: özel hastanemi devlet hastanesimi
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 13:41
arkadaşlar merhaba...
ben şuanda 30 haftalık hamileyim. hamileliğimin 4. ayında çok sancım oldu ve hastaneye gittim. sürekli gittiğim doktor devlet hastanesinde görevli ogünde şansıma nöbetçiydi. sancıdan ayakta duramıyodum ebeler beni sancı odasına alıp yatırdı doktorum ameliyattaymış onu beklemem için. o sancı odası denen yer benim psikolojimi alt üst etti. nerdeyse 20 yatak bağıran çağıran arada gelip gelip açılmışmı diye bakan ebeler falan çok korkuttu beni. o günden sonra normal doğum yaparsam özelde yapmak istiyorum dedim ama araştırdığım bikaç yer moralimi bozdu. özel hastanelerde genelde 1 veya 2 kadın doğum doktoru var ve takibini onlar yaptıysa doğumuna geliyorlarmış yada kendi doktorumuzu çağırıyormuşuz dışardan. benim doktorumda çok sık şehir dışına çıktığı için ne yapacağımı şaşırdım. devlette her saniye doktor oluyo ama özelde öyle değil.. ne yapmalıyım hastane seçimi konusunda ne karar vermeliyim bilemiyorum. bana fikir verirseniz sevinirim.
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 17:36
hayalcim okurken kendi halim aklıma geldi 3 kere ssk ya gittim geldim maalesef sancı odası dedikleri yer öyle bir yer herkes bağırıp çağırıyor heryerini görüyorsun dr lar ebeler kontol ediyor 3 kere sancım geldi sancı odasında azda meraklıyım LOL baktım milletin orasına burasına eee drlarda hep son anda geldiler bir tanesinde çocugun saçını bile gördüm korkudan geri çekildi
ilk doğumun mu bilmiyorum ilkler biraz zor oluyor ama kucağına alınca tüm acını unutuyorsun. 
benim 2. doğumum ssk hastanesinde yataklar doluydu 3 kişi bir yatakta yatarsanız girişinizi yapalım dediler dalga mı geçiyorsunuz dedim çıktım özele gittim seruma iğne yaptılar 10 dakikada doğurdum nasıl bir şeydi anlamadım

Allah bir avazda kurtarsın, bebişini sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 19:46
Alpella teşekkür ederim iyi dileklerin için...
özelde ters bi durumda doktorun hemen orda olma imkanı olsa yada kendi doktorumun ozaman şehir dışında olmayacağını bilsem hiç düşünmem bile ama işler böyle karışık olunca benim kafada karıştı tabi.Unhappy
Yukarı Dön
bengü Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 20:26
ben özel hastanede doğum yaptım devlet hastanelerinden çok daha ilgili oldukları kesin millet boşa özelde doğurmuyo
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 21:40

bende özelde yaptım çokta memnunum

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 22:14
ben tıp fakültesinde yaptım hamileliğimin ilk 6 ayı özel bir hastaneye gittim doğumuda orda yapmayı düşündüm ama orayla sürtüşme oldu ve bende tıp fakültesine normal polikliniğe gittim,sancımın tuttuğu gece doğum için hastaneye gittiğimizde bir de baktım poliklinikte gittğim dr.o gece nöbetçi idi.beni sancı odasına aldılar, o da ne benden başka kimse yoktuBig%20smileBig%20smilesaat 22:00 da ben sancı odasındaydım ve sabah 05:45 yani doğumun gerçekleştiği saate kadar benden başka da gelen olmadı yani çok şanslıydım ama o zaman tıp ssklı hastalara bakmıyordu şimdi öyle olduğunu sanmıyorum şu andada tıpa gidiyorum ama yukarda anlattıklarınızı yaşamaktan da çok korkuyorum yani başka bayanların sancı bağırtıları bni çok etkilerConfused

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 22:39
peki arkadaşlar takibinizi yapan doktor özel hastanedemiydi yani doğumunuzu kim yaptırdı ben bunu merak ediyorum doktorsuz ortada kalmayalım sancı odasından kaçıcaz derkenBig%20smile
Yukarı Dön
ALPELLA1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 439
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 23:16
güzelim ben hep askeri hastane ile özele gittim ama doğum çok ta farketmez rahat ol takma kafana hele ki normalse dr çokta önemli değil son anda geliyor çünkü
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.