Merhabalar dr bey
benim oğlum 29 aylık geçen salı günü başlayan hafif öksürük ve terleme perşembe günü hırıltıyı da birlikte getirdi. oğlumun ateşi 37,1-37,8 arasında gitti geld(ateşi yükselmedi) öyle ciddi bir balgamda hissetmedim oğlumda. bu süreç içinde perşembe akşamı oğlumdaki hırıltı arttı ve nefes alış verişi hızlanmaya başladı kalbi hızla atıyordu. evde ona viks sürdüm, buhar makinasını açtım ve evde Mukoral adlı öksürük şurubuna başladım. bu arada ballı zancefil de verdim. perşembe gecesi öksürükten uyuyamadı. Cuma öğlene kadar bir nebze iyiydi öğleden sonra oğlum baygın hale geçti devamlı uyur şekilde ve soluk alış verişi çok hızlandı. ne verdiysem kustu, saat 5 gibi acile gittik akciğer filmi çekildi uzun ciğerleri dinlendi ve broşlarının dolu olduğu söylendi ventolin ile buhar verildi 3 doz 4 saat kadar acilde kaldık dr en son nefesinin bir nebze açıldığını vereceği ilaçları düzenli kullanmamızı söyledi oğluma Prednol-L ile İespor dlı iki niğne karıştıralarak dün ve bu sabah iki kere vuruldu. bu akşamdan itibarende de yine sabah ve akşam iespor iğne vurulmalı dendi. Brodil Şurup ile Zaditen şurup verdi.Pazartesi göreyim tekrar dedi.Oğlumun düne göre nefes alış verişi birnebze yavaşladı ama normale dönmedi. Verilen tedavi doğrumu ilaçları kullanmalıyım.
Bu belirtiler alerjik bronşitimi gösteriyor. bundan sonra ne yapmamızı önerirsiniz.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Birde bu hastalanmasında alperin uyku halinde inlemeleri başladı yada birşeyler mırıldanıyor bunlar normal mi
Çok teşekkürler şimdiden ilginize
Düzenleyen hülya - 24 Nis 2010 Saat 14:55