Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nazenin
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 214
|
Konu: evet o 24 saat öncesi Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 22:53 |
doktorum bebeğin dünyaya gelme zamanın geldiği söylemişti.ama bende sancının s bile yok pazartesi günü sabah saat 11 de suni sancı vermeye başladılar.bende açılma falan yok bu arda eşim ve annem kayınvalidem sancımın olup olmadığını soruyor ben ufacık bile ağrı çekmedim.baktım saat 21,30 ve bende hala sancı yok sezeryanla doğum yaptım ama arkadaşlar bebeğimin doğum anını hissetmek isterdim
|
didem bekar
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 23:58 |
Aynı şeyleri bende yaşadım ve son günlere kadar da normal doğum için bekledim
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 02:39 |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 10:04 |
İfakatçim bende hep normal doğum istedim ve zaten sancılarım başladı,5 dk. bire düşünce hastaneye gittik,Epidural normal doğum yapıcaktım ve o sancıları bende çektim,epiduralim takıldı tam normal doğum yapıcaktım ama kızım o esnada kakasını yapmış, bide zorlandığı için kordon dolanmış boynuna,2 sefer kalp atışları çok yavaşladı,öyle olunca acil sezaryana girdim,anlıcağın boşu boşuna 8 saat sancı çektim  Aezaryanım çok kolaydı,bende senin gibi hemen ayaklandım ve hiç ağrım falan olmadı..
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 10:12 |
Benim ilk doğumum sormayın bağırmaktan sesim kısılmıştı. Tüm aydın duymuştur herhalde Allahım ne acıyı unutamıyorum Allahıma şükürler olsun ki ikincisi 10 dakikada oldu o yaşadığım acının 10 da 1 ini yaşamadım
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 13:15 |
Bağırmadım, bağıramadım...
Kendi halimde çektim sancımı. Dudaklarımı ısırarak, duvar yumruklayarak çektim. Öleceğimi bile düşündüm. Sonunda doğdu. Ama herkes gibi 24 saat falan sürmedi sancım. Birkaç saat zorlandım, son 30 dakika ölüyorum sandım.
|
 |
duru
Altın Üye
"Yiğit ve Efe'nin Annesi"
Puanlar: 2222
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 20:09 |
Benimde sancı çektiğim odada bir tek ben vardım çok büyük bir salondu herhalde 10 dan fazla yatak vardı,ama o gece doğum yapan benden başka kimse yoktu bir ben,1 doktor,1 ebe,1 hemşire,birde stajyerdi sanırım bu kadar..
Sancı çekerken,Bende içimden sezeryan olmayı geçirdim durdum ama dr.a söylemedim sıktım dişimi,benim doğumumda kolay olmadı,3-4 ıkınmada doğum anca gerçekleşti,fazla açılamamda olmadı birde doğum kesisinden hariç ıkınmadan kaynaklanan yırtıklarım oldu,dr.bunları dikerken tekrar açıldılar ve tekrar dikildi ama bu acı tarif edilemez ölüyordum.. dr.dikişleri yaparken ya canın acımıyormu bağırsana dedi,bende konsantrasyonunuzu bozmak istemiyorum demiştim herkes koptu:))ses çıkarmadan dudaklarımı kemirip acıya razı olamamın sebebi ya yanlış dikerse diye korktuğum için çünkü daha önce böyle bir olay okumuştum kadın dr.a dava hayatımı mahvetti diye.trajikomik bi olay
Düzenleyen duru - 20 Kas 2007 Saat 20:10
|
|
 |
ALPELLA1
Katılımcı Üye
Puanlar: 439
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 21:22 |
|
 |