Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Tatlılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çıtır Baklava (aşamaları resimli)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇıtır Baklava (aşamaları resimli)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2010 Saat 18:36
ben de merak ettim
un kavurup falan mı koyuyorsunuz o tarz bir şey mi
Yukarı Dön
Fatoş-Tuana Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Nis 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2071
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2010 Saat 19:21
gülsen ve pınar harikasınız kızlar ellerinize sağlık çok güzeller yaaClapClapClapClap
BİR TANECİK KUZUM
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2010 Saat 10:34
teşekkürler fatoşEmbarrassed
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009
Konum: giresun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2010 Saat 15:58
Kızlar helvalı şöyle oluyor evde fındık ceviz azsa normal un helvası yapıyorsunuz üzerine az fındık yada ceviziniz ne varsa döküp karıştırıyorsunuz insanların yoklukta yaptıkları bir baklava ( Rahmetli babaanneme sorduğumda öyle demişti ) ama çok lezzetli oluyor biz en çok Helvalı seviyoruz kardeşlerimle Big smile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 09:01
kızlar ellerinize sağlık ikinizinkiside harika gözüküyor
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 13:53
teşekkürler yeşimcim
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 189
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 22:11
bu harika bir tarif ya. pınar bu tarifle bana bile baklava açtırdı valla. pınar tanıdın mı beniWink

Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 07:30
elbette tanıdım hoşgeldin canım
tarif gerçekten güzel ve çoookkk eski bulgaristandan gelme bi tarif
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.