Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyumuyorrr
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyumuyorrr

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesajın Direkt Linki Konu: uyumuyorrr
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2010 Saat 13:29
hocam merhaba,

kızım 13 aylık doğduğundan beri uyku problemi var ama 1 yaşından sonra çok daha kötü oldu eski günlerini arar olduk..istediği saatte uyuyo bi düzeni yok zaten ama bu aralar yarım saatte bir kalkıyo kucağımda uyuyo ayağımda sallıyorum  uyuyo ama yerine koyunca uyanıyo başlıyo ağlamaya hatta bazen öylede uyumuyo kalkıyo gecenin bi vakti 1-2 saat oynuyo ama uyku gözlerinden akıyo resmen .spiraktin verelimmi günde bir defa 1 ölçek.çok çaresizim çünkü .
ayrıca bi başka sorunda kimseye gitmiyo bu aralar babasına bile yolda biri sevmek için yaklaşsa kıyameti koparıyo .elinden bişey alınırsa çıldırıyo kendini arkaya atarak ağlıyo kaç kez o şekilde sert bi şekilde kafasını çarptı.kucaktan inmiyo hocam nasıl değiştirebiliriz bunları şaşırdım kaldım gerçekten.çok fazla televizyon izliyo klipler reklamlar.kapatınca ağlıyo kumandayı getirip açmamı istiyo açmazsam kıyameti koparıyo .lütfen yardım edin.şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 10:26
Biraz hırçın bir çocuk... Bu huyu soyaçekimdir ve geçmez... Gündüz mümkün olduğunca az uyutun, geceleri 1 ölçek Sipraktin verebilirsiniz ama, GENELLİKLE bu tiplerde, bu ilaç tam tersi etki gösteriyor, deneyin ama dikkatli olun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.