|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
oĞuZuMM ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2009 Konum: BİLECİK :) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2055 Tesekkür: 1638 Puan: 3274 ![]() ![]() |
![]() |
şimdi annemle konuştum.yoğurdun suyuna rendelenmiş salatanın suyunu sıkıp aç karnına içilmesi gerekiyormuş.o da öyle söyledi.
|
|
Kritik verenler: | emre, Ayşegül, |
![]() ![]() ![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7414 Tesekkür: 9110 Puan: 21016 ![]() ![]() |
![]() |
http://www.kayseriliyim.com/kayseri/gilaboru.php
canım burda gilaburu meyvesi var. Onun böbrek taşı düşürmeye birebir olduğunu duymuştum. Hem de hiç ağrı-sızı hissetmeden ![]() geçmiş olsun, Allah şifa versin... |
|
Kritik verenler: | emre, Ayşegül, oĞuZuMM, |
![]() ![]() ![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4150 Tesekkür: 6421 Puan: 12341 ![]() ![]() |
![]() |
canım eşiminde aynı dertten sııntısı var... ama inan bana düşmesi için hiç bişey yapmıyor...
böbreğinde 3 tane taş göründü... daha yeni geçen gün bi tanesini düşürdü...kendiside inanamadı... bizim duyduğumuzda... kesinlikle limon tüketilmemesi.... biz salatada limon yerine üzüm sirkesi kullanıyoruz artık.... birde her sabah aç karına 1 bardak suya 2 damla üzüm sirkesi damlatın ddiler...bi süre uyguladık... sonrada her ağrıdığında ağrı kesicilerle idare ettik... şimdi 2 tane aş kaldı geriye... hakkımızda hayırlısı... çok geçmiş olsun canım...allah yardımcısı olsun ![]() |
|
![]() |
|
Kritik verenler: | oĞuZuMM, Kevser, Ayşegül, |
![]() ![]() ![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9527 Tesekkür: 11011 Puan: 24652 ![]() ![]() |
![]() |
canım valla bende eniştemden biliyorum oda karpuzla düşürmüştü ama bulabilirmisiniz bu mevsimde bilmiyorum çok etkisi var düşürmesine dayanılacak bir sancı değil valla biliyorum bende çevremden acil şifalar dilerim
Düzenleyen Ayşegül - 10 Ara 2010 Saat 23:59 |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
Kritik verenler: | emre, oĞuZuMM, Kevser, |
![]() ![]() ![]() |
|
demrem ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Konum: ANKARA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3233 Tesekkür: 2158 Puan: 3755 ![]() ![]() |
![]() |
eczaneden gliserin alın. ılık suya 4-5 damla glıserın ve bıkac damla lımon damlatın sureklı ıcın. hemen dusuruyor. gecmıs olsun esracım
|
|
Kritik verenler: | emre, oĞuZuMM, |
![]() ![]() ![]() |
|
oĞuZuMM ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2009 Konum: BİLECİK :) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2055 Tesekkür: 1638 Puan: 3274 ![]() ![]() |
![]() |
kızlar hepinize teker teker teşekkürler...
kaynanam aktardan gilaboru'nun suyunu almış.aktar da tavsiye etmiş.günde 3 kere yemesini,bunu bitirince de avokado suyundan yapılan bir karışımı vereceğini söylemiş.çevreden de okadar şey söyleyen var ki.... kızcağız mide bulantısından doğru düzgün bişey yiyemiyor...hoş normalde de yemek yeme alışkanlığı yoktur.kilo alacam diye takıntısından yemek yemez,kahvaltı etmez...
![]() |
|
Kritik verenler: | emre, |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
dün gece acile götürdüler,sonrasında da bizde kaldı.doktor bi iğne yapmış.ama akşam 9dan sabah 10 buçuğa kadar tuvalete bile gitmedi.ara ara su içirmek için uyandırdık.ama çok kötü yaa allah dayanma gücü versin ne diyeyimmm doğum yapmak bile onun yanında halt işlemiş bence
![]() |
|
Kritik verenler: | emre, |
![]() ![]() ![]() |
|
emre ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4150 Tesekkür: 6421 Puan: 12341 ![]() ![]() |
![]() |
acil şifalar dilerim canım... böbrek ağrısının verdiği acı sancı eşimden çok iyi bilirim... ama allahtan bi tedavisi, iyileşme yolu var en azından....allah daha beterinden korusun hepimzi
![]() |
|
![]() |
|
Kritik verenler: | oĞuZuMM, |
![]() ![]() ![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|