Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım benden kardeş istedi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukızım benden kardeş istedi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım benden kardeş istedi
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:08
moralim bozuk,canım sıkkınConfused

kızımla her zaman yaptığımız gibi beşiğine girip kitabımızı okuduk tam sarıldık uyuyacağız

anne bana kardeş yapConfusedüzgün bir dille bunu ilk kez söyledi o an içimden ağlamak geldiTonguebu zamana kadar hep benim kardeşim var diyen kızım(ablamın kızı için)bu gün yüreğimi deldi resmen çünkü ben 2.çocuk düşünmüyorumConfusedkafamı nerelere vurayım şmdiTongue
içim daraldı sizinle paylaşmak ,istedim
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:12
kizin hakli :)
karde$siz olmaz
hep diyorum ben
bu ya$imda ben bile isterim karde$Pig
$aka bi  yana ben bu konuda çocuklarin yanindayim valla sonuna kadarr...Big smile
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:15
Neden düsünmüyorsun Ifom 2.cocuguQuestion
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:15
çok önemli bir sorununuz yoksa bence ikinci bir çocuğu düşünmeli herkes daha bu yaşta istiyorlar arıyorlar bir kardeş boşluğu hissediyorlar büyüdüklerinde daha da dokunacak bu onlara
artılarını eksilerini bir kefeye koyup birazda kalbini dinleyip bir düşün ifakat evde yeni bir heyecan yeni bir mutluluk herkese iyi geliyor
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:24
hemso artik düsünebilirsin bencedeeee yakisir sanaaaaa,yagmur büyüdü kocaman oldu hamileligin filan bir sene daha buyur yagmur artik diger bebekle ilgilenebilirsin.annen ciginde yakinlainda bakan olur diye dusunuyomm.........

Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:29
ifakatcim hakkınızda hayırlısı olsun canım ama bencede tek kalmasın benim eşim istemiyo ikinciyi ikna edemiyorum ama ben kalabalık bir ailede yetiştim çok güzel oluyor bence eşinde istiyorsa yap bi tane daha rızkı veren Allah ama kızını kardeşsiz bırakma bence ama neden istemediğini bilmediğim içinde  çok fazla bişey diyemiyorum

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:29
zor bi durum zor bi karar yeniden dengelerin yerine oturtmak kolay değil, tabi bu sizin açınızdan böyle ama yağmur için çok heyecanlı olacak hakkınzda hayırlısı olur inş.. Eşinle konuştunmu peki aynı fikirdemisiniz..
bende emre için kardeşi olmasını çok istiyorum... hayırlısı (:
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 00:34
Seha yı hiç anlatmayayım ben zaten bebeklerimizden inciler topiğinde sadece seha ve bu konuyu yazar oldum son zamanlarda..
hele en son madem sen kardeş yapmıyorsun bende gidip evlenip kendim çocuk yapıcam demesi kahretti beni..her gördüğüne bizi şikayet etmeside cabası..
bende bu konudan çok müzdaribim
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.