Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - genz etiymiş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgenz etiymiş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesajın Direkt Linki Konu: genz etiymiş
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2011 Saat 12:22
hocam daha öncede yazmıştım size burnu sürekli tıkalı diye birde nefesini tutuyordu demiştim.sizde geniz eti olabilir demiştiniz.ewet yine herzamanki gibi doğru tespit:) geniz etiymiş.%90 kapalıgenzi.2 yaşından büyük olsaydı hemen ameliyat edicekti.şimdilik zaman kazanmak için hemde belki küçülür ümidiyle avamys sprey ve actifed şurup verdi.kortizonlu sprey olduğunu ve vucudun bunu emmediğini söyledi.kendisi op.drdu.hacettepe tıp fakültesi ingilizce mezunu.ingiltere manchester da ünlü bi drdan eğitim almış.ilgi alanları geniz eti ameliyatları gibi birçok dalla ilgilenio.1 ay sonra tekrar gidicez bir küçülme olmazsa ameliyat için konuşcaz.siz ne diyorsunuz ???
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2011 Saat 09:45
Sadece  serum fiz, 4 saatte bir 10'ar damla damlatın, birde geceleri baş ucuna 2 damla "Coldmix" damlatın..
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2011 Saat 10:07
bu verdiği ilaçları kullanmayayımmı.bu ilaçları küçülsün diye verdi küçülmezmi geniz eti
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2011 Saat 10:33
Geniz eti, bir lenf bezidir, vazifesi enfeksiyon olduğunda aktif hale gelerek( büyüyerek) nikroplarla mücadele etmektir.. Enfeksiyon geçtikten sonra küçülmesi en az 2-3 ay alır. Bu tip ilaçlar ( bilhassa kortizon) , bu lenf bezini duyarsız hale getirerek, çalışmasını yani büyümesini önlerler.. Bunuda sanki bir marifetmiş gibi size satarlar... Yerseniz...  
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2011 Saat 17:52
hocam sizinle telefonda görüşmüştük.uyku apnesi olduğu için ameliyat olması gerekebilir demiştiniz.dr aradım2 hafta  kullan ilacı küçülmesini bekliorum dedi.eğer küçülmezse alıcağını söyledi.peki eğer ameliyat olur ise hazır narkoz almışken sünnet ettirsek nasıl olur.ne düşünüyorsuz sünnet için.teşekkürler.herzaman sizin düşünceniz benim için çok kıymetli:)))kolay gelsin
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2011 Saat 11:06
Bunun pek parlak bir fikir olduğunu zannetmiyorum, geniz eti ameliyatı için eskiden anestezi uygulanmıyordu, şimdi yeni adet çıktı ise bilemem.... ..Ama doktorlarınız, "-biz yaparız-" derlerse olabilir..  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2011 Saat 11:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.