Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
|
Konu: ikinci bebekte de göğüs ucu çatlakları yaşanır mı? Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 15:21 |
Merhaba Kızlar
Ben 2.bebeğime hamileyim,ilkini normal doğum yapmıştım ve ben tekrar normal doğum yapmayı istiyorum kısmetse,ben doğumdan zerre kadar korkmuyorum meme uçlarımın ilkindeki gibi yara olmasından korktuğum kadar,Ozan ı emziriken 3 ay sürdü yaralarım,3 ay boyunca resmen kanadı ve ben hep ağlayarak emzirdim,10 kez doğursam da bu acıyı çekmesem dedim defalarca,şimdi işte korkum ikinci emzirme olayında da bu yaralar oluşacak mı?ben doğru şekilde emzirdiğimden emindim,zamanla bunu daha iyi anlayabiliyorsunuz zaten,o yüzden yanlış tutuştan kaynaklandığını sanmıyorum,tek tesellim sizlerin vereceği cevaplar...
|
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 15:24 |
bilgecigim cok ama cok sevindim  allah saglikli bebek versin sana  kac aylik bilgecigim cinsiyeti nedir ...
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 15:35 |
Teşekkür ederim Yasemincim,daha çok yeni 9.haftanın içerisindeyim o yüzden cinsiyet belli değil,ama Allah tan dileğim bana bir kız çocuğu versin,ama işte daha bu kadar erken emzirme faslını düşünmeye başladım,bu acıyı çeken bilir,emzirmeyi çok özledim ama acısız ve kansız olsun lütfen 
|
|
 |
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 4966
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 15:36 |
bilge gözün aydın olsun canım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim  bende çok çektim göğüs ucundan ama hiç çözüm bulamadım inşallah ikincide sorun olmaz...
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 15:40 |
Teşekkür ederim Ayşegülcüm,bana da neler neler söylediler tedvisi için hepsini denedim ama hiçbiri işe yaramadı
|
|
 |
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 5082
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 16:01 |
Allah bağışlasın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Benim ikinci kızım şimdi 4,5 aylık... ilk kızımda 1 hafta kadar olmuştu ama ikinci kızımda emdiği sürece çatlaklarla uğraştım  1 aydan sonra sütüm gitti, 2 aya kadar zorla emzirdim bir daha da emziremedim    şimdi inek sütüne çoktaaann geçtik  inşallah sen uzun süre emzirebilirsin canım... kuru soğanın suyunu sık hamileyken sür, son zamanlarında... faydası olur diyorlar, ama ben bunu çok sonra duymuştum
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Puanlar: 2244
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 16:36 |
Öncelikle gözün aydın..Sağlıkla al yavrunu inşallah...
Ben oğlumda kısa bir süre yaşadım senin ki kadar çok değildi şükür..
Yapmışsındır biliyorum ama her emzirmeden sonra mutlaka göğüs koruyucu krem sür ve mutlaka iyi bir göğüs pedi kullan.
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2011 Saat 16:51 |
Canım çok sevindim, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin  Benim de göğüs ucum hep yarılmıştı, acısını çok iyi bilirim
 Eltim de çok çekmişti, ikincisinde de aynı sıkıntıyı yaşadı  inşallah sen yaşamazsın, emzirmeye başlayacağın dönemde göğüs ucun çok nemli kalmasın, göğüs pedleri hep nemli bırakıyor, ben doktorumun tavsiyesi ile göğüs kalkanı kullanmıştım, öyle rahat etmiştim, seninde aklında bulunsun canım
|
|
 |