Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saç yolmak :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsaç yolmak :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lubabe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: saç yolmak :((
    Gönderim Zamanı: 12 Tem 2011 Saat 11:44

yeniden merhaba hocam..

size bikaç gün evvel 20 aylık kızım için spraktin  şurupla ilgili sormuştum.3gün kullanmadan ilacı bıraktım kızımda ciddi hırçınlık oldu zaten normalde de biraz sinirli bir çocuk.yalnız 2 gündür kızım geceleri uyurken saçlarını yolup kopartıyor sabah kalktığım da yatağının içi saçlarıyla dolu gündüzleri yapmıyor sadece bugün sabah bir kez tekrarladı aynı hareketi.yaparken ne ağlıyor ne sızlıyor çok üzülüyorum hocam şuruptan kaynaklanmış olabilirmi?daha önce de içirmiştim ama böyle bişey olmamıştı.uykusuzluğu da devam ediyor bu arada.bu durum da sipraktin yerin ehangi şurubu kullanmamı önerirsinzi?atarax mı pasiflora mı?kzıım 20 aylık 13 kg. kaç ölçek vermeliyim?
lütfen yardım edin hocam bu uykusuzlukla başım dertteCry

saygılar..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118705
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2011 Saat 10:08
1 ölçek Passiflora olabilir.
Yukarı Dön
lubabe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2011 Saat 16:30
çok teşekkür ederim hocam kaç gün kullanma mı önerirsiniz sipraktin gibi  3 gün yada 5gün kullanıp mı  ara verelim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2011 Saat 10:39
3-5 gün verip sonuca bir bakmak lazım.
Yukarı Dön
lubabe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2011 Saat 19:25
merhabalar hocam, bir haftalık tatilimizden sonra evimize döndük..passiflora şurubu gittiğimiz tatil yerinde 5 gün kullandık hocam size nasıl dualar ettiğimi tahmin bile edemezsinizWinkALLAHrazıolsun..
ne sinir yaptı ne hırçınlık şurup çok iyi geldi 5.günden sonra içirmedim talimatınıza uyarak l,sonrasın da 2 gece de uykusu çok iyiydi şurubun etkisimiydi bilemicem lakin bu gece yine sabahladık akşam 23:00da uyuttum saat 3:30da uyandı bidaha sabaha kadar ayağımdaydı Cryodası sıcak değil üstüde çok hafif ama neden uyumuyor anlayamıyorum hocam.neyapmalıyım biraz sabredip uyumazsa tekrar şurubu yine denemelimiyim?
sabrınız ve ilginiz için sonsuz teşekkürler..

saygılar..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2011 Saat 09:07
Gene 3-5 gün verip, kesin, gene gerekirse, tekrarlayın. Birde gündüz hayatını , ona çaktırmadan bir izleyin, onu etkileyen ne olabilir.
Yukarı Dön
lubabe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2011 Saat 16:43
çok teşekkür ederim hocam sonsuz sabrınız için kızım sinirli hareketli aynı zamanda çabuk herşeyden korkan bir çocuk..evimizin hemen altın da evcil hayvanlar satan bir yer var kedi köpek yavrusu tavşan balık vs..biaraalar dedesiyle sürekli oraya gidiyorlarmış bana sonradan söylediler kaç defa gitmeyin dedim ama büyüklere laf anlatmak gerçekten çok zor(sizde bir büyüğümsünüz sizi tenzih ederim hocam)dedesi hayvanları çok sevdiğini hiç korkmadığını söylemişti ama şuan da bayadır gitmiyorlar siz etkileyen ne olabilir dediniz ya benimde aklıma ozaman gelmişti acaba uykusuzluğunun sebebi bu olabilirmi hocam?..
ve son olarak talimatlarınıza uyacağım ancak kafama takıldı bu ilacı sürekli tekrarladıkça bağımlılık kazanırmı?yani iyleştireyim diye dahada kötüleşmesin.size güvenim sonsuz bilglenriniz benim için çok değerli uzatıp başınızı ağrıttım  hakkınız helal edin iyiki varsınız hocam..

saygılar...

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 09:30
Bağımlılık diye bir şey olduğunda o ilaçlar "yeşil" veya "kırmızı" reçete ile satılır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.