Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bezden Kurtulduk Ama....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBezden Kurtulduk Ama....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Konu: Bezden Kurtulduk Ama....
    Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 13:18
Kızlar ennn sonunda çok şükür ki bizde bezden kurtuldukBig smileEn azından masrafı yarıya indirdikLOL
daha kızımız var bezi bırakacakWinkSelim çarşamba günü 4 yaşına giriyo.neredeyse her yaz bikaç gün uğraşıyodum.Ama nafile.Klozet adaptörüne oturtmaya çalışıyodum.Altı ıslak bırakıyodum vs. Hiçbişey fayda etmiyodu.Bu yazda deneyim dedim.Eee artık 4 yaşına giriyo ya yine halledemezsek bu işi diye korkuyodum açıkçası amaa cumartesi gününden beri altı açık oğlumun.Lazımlığa çişi kakası gelesiye ben demeden oturup yapıyo maşallahBig smileGeceden de kuru kalkıyoSmileAmaaa şöyle bi sorun var nasıl hallederim size sorayım dedimWinkOğlumun altı açıkken hiç problem yok ama altına külot giydirdiğim zaman altına kaçırıyo.Oğlum çişin geldiğinde külotunu indir hemen otur tamam mı diyorum amaConfusedConfusedBu çocuk ne zamana kadar böyle çıplak dolaşacak evdeConfusedSmileBide ne zaman dışarı gezmeye götürebilirim bu durumda?? Hergün anne gezmeye gidicez mi diyo..bende çok sıcak vs.. geçiştiriyorum bende bunaldım evdeConfusedRamazan geliyo zaten oruçlu oruçlu sıcakta hiç gezemem.Bi çare söyleyin sizler nasıl çözdünüz bu işleri?

Düzenleyen piar - 26 Tem 2011 Saat 12:24
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 16:04
Ben Efede böyle bir sıkıntı yaşamadım 1-2 hafta arada kaçırdı ama ben hiç tamamen çıplak dolaştırmadım hep iççamaşırı ve şortu vardı altında bence sende giydir zamanla alışır çamaşırada . Dışarıda bol yedek alarak yanına her zaman çık bence ona da zamanla alışacaktır Efe en başlarda alaturka tuvaletlerde yapamıyordu çişini ama onu da öğrendi zamanla SmileSmile Kolay gelsin canım
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 16:54
Ya kızlar benimki kaşla göz arasında balkona yapıyor ihtiyacını ne yapcam ben böyle :(
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 17:09
Sen açtın mı altını Pınar ?
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 17:18

akşamları açıyorum cnm ilk zmnlar wcye gitmek istiyordu şimdi kısa yolu buldu balkona yapıo :) birde ıslak mendil ile yerleri silio :)

ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 18:38

ahahaah yerım ben elıfı cok guldurdu benı öp onu

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 18:44
:)) Öperim cnm...Sende öp
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
Yukarı Dön
nilufer Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 19:17
bence iç çamaşırını gıydır o şekılde alıştır,benımkıde 2 kere yere işemişti bidahada yere yapmadı..gezmeye gelınce ise ben gezmeye gıderken şimdiye kadar hep bez takıyodum (şuanda 3 yasını bıtırdı,2,2.5 yasında falan ogrendi)  yolda çişi gelırde işer dıye korkuyodum gıttıgım yerde cıkartıyodum yıne bezını..bazen çarsıya gıdıceksem eger ve uzun gezıceksem takıyorum bezını ama yapmıyo asla bezıne bı tuvalet bulup gırıyoruz,bana alışkanlık oldu bezını takmakSmile ya kaçırırsa dıye takıyorum ama bu ara takmamaya basladım,zamanla kendıde ogrenıyor ve altına yapmıyo tutuyo çişini..

Düzenleyen nilufereren - 25 Tem 2011 Saat 19:19
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.