Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bakıcım hakkında...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubakıcım hakkında...

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 18>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2011 Saat 14:26

yukarda anlattığım gibi çocuğum uyuduğunda haftada 2 gün süpür ve vileda yap dedim ona,öncelik kızım dedim,ama görüğyorum ki ne kızımla ilgileniyor ne de evi temizliyor,kızım günde 2 saat uyuor bakıcıda ve bakıcımın da bana hiçbir yardımı yok saolsun,hadi evişinden geçtim çocuğumla ilgilense,malesef kızımlad a ilgilenmiyor,ayrıca yaşı da 35 genç sayılır,eğitimli değil ama çok bilmiş:)kızımın da bakıcıya alışamamış olması da bakıcı değiştirmeyi getiriyor aklıma.ona da cesaret edemiyorum hoş,tıkandım kaldım napmalıyım bilmiyorum....

Yukarı Dön
zeytincin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 219
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2011 Saat 14:38
Alın bakıcınızı karşınıza tekrar konuşun bence, önceliklerinizi belirtin, çekincelerinizi soru işaretlerinizi belirtin. Yeniden işe başlar gibi bu bakıcıyı yönlendirin bana kalırsa.
Eğer evde çocuk varken televizyon izliyorsa onu kısıtlayın, 13,5 aylık bebek tek başına oyun oynayacak bir bebek değil bana göre mutlaka birilerinin yönlendirmesi gerekir.
Benim oğlum 3,5 yaşında ve 1,5 senedir bakıcıyla beraber kalıyor, evdeyken asla televizyon açılmaz, sadece oyun oynarlar bakıcısı ile birlikte. Akşam ben gelince gerekli miktarda izlemesine izin veriyorum zaten, gündüz de tv açık olmayıversin.
Allah yardımcınız olsun...
Yukarı Dön
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 09:52

o kadar kısıtlarsam işi bırakır gider valla benimki pek bir nazlı,dün teyzesi biraz konuş kızımla ilgilen dedim,gördüklerini,yaptıklarını anlat dedim,trip yaptı,bozuldu,kendi kendine oynuyordu karışmadım bugün dedi.akşama cepten aradım kadını,açmadı.birşey soracaktım.anlayacağınız tepki koydu bana.

Yukarı Dön
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 09:58
yani paramızla  rezil oluyorz,elşmde alternatif olsa hemen defedeceğim.bir de dediğim gibi daha kötüsüyle karşılaşmaktan korkuyorum..allah korusun yavrularımızı..
bacağında kaval kemiğinin üzerinde bugün bir ağız büyüklüğünde yuvarlak diş izi gibi bir morluk vardı.hafif bir morluk ama orası pek çarpmaya uygun bir yer değil.hadi çarpma sonucu oldu desem,arkadaşlara sordum belki oytuncakla filan vurmuştur dediler.ama parmak izi gibi nokta nokta daire şeklinde bir morartı,off aklım hep kızımda yaCry
Yukarı Dön
zeytincin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 219
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 10:06
O da iyiymiş. Adı üstünde çocuk bakıcısı. Evde tv izlemeye mi geliyormuş. Tabiiki çocukla ilgilenecek, onunla oyunlar oynayacak, yedirecek, gezdirecek. Bunlar kısıtlama değil aslında ama dediğiniz gibi anlayana. Gerçekten allah yardımcınız olsun. Bence siz yine de çevrenizi araştırın belki ummadığınız anda karşınıza daha iyi biri çıkar. Kolay gelsin.
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 10:15
O senin korkunu anlamış sanki bana muhtaçsınız istediğimi yaparım durumuna girmiş. Bence hemen bir bakıcı arayışına girişin.Böyle tedirgin olmaktansa, bir an önce değiştirin. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Kayıt Tarihi: 03 May 2007
Konum: Yaseminin Kalbi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 10:17
ben  çocuğuma hep kendim baktım .. o yüzden bakıcı durumunu yaşamayı bırakın hiç düşünmedim bile ama sizin yazdıklarınıdan ne sizin nede çocuğunuzun mutlu olmadığını anladım ..
bu yaşta çocuk  daha doğrusu her yaşta çocuk  sevgi ister . bakıcınız sevgi dolu bir insan değilse bence yanlış bir insandır diye düşündüm . heleki sizin ufacık bir uyarınızdan sonra  düzelmek yerine tepki koyuyosa ben açık ve net söylüyorum başka birini araştırmaya başlardım bile ..
bırakın çocuk bakmayı eve temizliğe gelen  kadında bile o sevgiyi hoşgürüyü  hisetmiyosam stres oluyorum  yaptığı iş ne kadar güzel olursa olsun gözüm görmüyor  bile o işi. saat bitsede gitse diye düşünmeye başlıyorum ..
benim kızım şimdiye kadar hiç kimsede yani ne annane ne teyze ne yenge kimsede gece kalmadı . ama bir komşum var o kadar ilgili ve sevgi doluki  geçen hem sabah hem gündüz  işim vardı sabah 10 bıraktım  arada uğradım akşam çıkana kadar eve gel sonra akşam yine bırakırım dedim benimle eve gelmedi gece uyuması sorun olur diye düşünürken orda uyuduğunu faketmemiş bile oyun arasıda uyumuş kalmış . sabah uyanınca gitmiş nurşen ablasının yani komşumun yatağına beraber yatmışlar sonra beni aradı  anne kahvaltıya gel diye sesinde mutluluk anlaşılıyodu zaten ..
yani çocuklar sevgi ve ilgi gördüğü kişiyi anlar ve onun yanında mutlu olur diye düşünüyorum ..
 herkes çocuk sever ama herkes ilgilenemez ,çocukla ilgilenmekten zevk almaz o yüzden allah yardımcınız olsun . o kadına mecbur değilsiniz mutlaka istediğiniz gibi birini bulabilirsiniz diye düşünüyorum ..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
ecitah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 05 Kas 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2011 Saat 10:34
bencede mutlaka değiştirin.aynı sorunları bizde yasadık oğlumda.sabır sabır diye diye oğlum 19 aylık olana kadar baktırdım aynı bakıcıya.oğlum da mutsuzdu.22 aylıkken krese verdim rahat ettik...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 18>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.