| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
taha
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
|
Konu: gece beslenmesi Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 17:37 |
|
hocam merhaba benim oğlan 11 aylık 80 cm 13 kg beslenme şekli 8 de kalkıyor kahvaltı81 yumurta,4bebe bis.,3ceviz, 1çay k. pekmez,1kirit ku. peynir ,az zeytinyağı ,az tarçın ,az zerdeçal,süt )bulamaç yiğiyor hala 4 saat sonra 5 danino3 ssat sonra boza 3 saat smra meyve8hurma ve yanına hangi meyve varsa onu çekiyorum)3 saat sonrada akşam çorba ( haftada 2 gün balık çorbası 2 gün tavuklu sebze diğer günler tarhana ve baklagillerden çarba yapıyorum havuçlu hepside) birde günlük bitkisel bir şurup var onu veriyorum bide vitamin şurubu minadeks akşam 9dan sonra sadece süt içerdi ama artık uyuduktan sonra süt içmiyor 2 gündür sabaha kadar içen çocuk birden bıçak gibi kesti içmeyi dolayısıylada uyuyamıyor açlıktan döne döne heder oluyor genede sütü suyu biberondon içiremiyorum badak vs zaten içmez gece 5 te kaldırıp çorba içiriyorum mec buren hocam ne yapmalıyım 2 gündür mahvoldum hiç vermiyetimde aç aç uyutayımmı 8 e kadar çünkü zaten ayağımda sallıyarak uyuyor daha fazlada sallasam farket mez yeterki uyusunda ne yapmalıyım hocam beslenmesi iyimi sizce oğlumun 5. dişide çıkıyor millet diyorki erken çıkan diş iyi olmaz bu ne kadar doğru
|
|
bilgi gerçek hazinedir
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 120800
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:32 |
|
Kilosu zaten fazla, obez yapacaksin, zorlama. 500ml. sutu yogurt, muhallebi ve peynir ile tamamlayabilirsiniz. Erken dis cikmasi diye bir durum yok, ciksada kotu bir sey olmaz. Palavralara kulak asmayin, o bitkisel surubu anlayamadim, bazisi "Etanol" yani saf alkol ihtiva ediyor.
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:37 |
|
hocam benim oğlumda 11 aylık 9,500 kğ..gece beslenmesi hiç olmadı...uyandırmıyorum doğrumu yapıyorum...
|
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |
taha
Üye
Puanlar: 61
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 19:03 |
|
yok hocam shiffa home diye bir markanın ProVitecC yazıyor alkol yok yazmıyor hocam ben günde yarım şişe asiti alınmış maden suyu veriyorum sizce bir sakıncası olurmu flor tabletten 2 tane vermeye devam edeyimmi ,hocam birde artık gece beslenmek istemiyordamı yani sürekli uyumak istiyorda ondanmı bu huysuzluğu yani alışkanlık kazanma sürecindemide böyle yapıyor huysuzluğuna tahammül mü edeyim alışana kadar yoksa kaldırıpta besliyeyimmi
|
|
bilgi gerçek hazinedir
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 120800
|
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 22:36 |
|
Gece uyanmiyorsa, gece beslenmesi gereksiz.Maden suyu cok gerekli degil, icsede olur, icmesede.
|
 |