|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
b.tuana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2012 Saat 14:42 |
kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorumuza sorum olacaktı.formda inceledim benzer bir sorun yok.neden yazamıyoruz.neden kilitli? |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
uzmaninimiz aramizdan ayrildigi icin yazamiyorsunuz.........
Düzenleyen yasemin - 09 Oca 2012 Saat 14:48 |
|
|
|
![]() |
|
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() |
Hata
Üzgünüm, Buraya giriş Yapamazsınız.
Bu Forum Yöneticisi Tarafından K ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
Düzenleyen Kevser - 19 Oca 2012 Saat 00:58 |
|
![]() |
|
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() |
yeni konu açınca cvp gelmiyor. ama ilk mail üzerinden yolladığımda geliyor. belkide yanılıyorum ama
ben yeni başlık altında tekrar mail attım kadir beye. bakalım cvp ggelmezse sizin dediğinizi yaparız. çok teşekkürler ilginize. |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32681&PN=1&title=ates yeni konu acinca size cevap gelmis doktorumuz cevaplamis sizde yazmisiniz......
tekrar soru sormak isterseniz bu linke tiklayin ve yaziniz...... Düzenleyen yasemin - 19 Oca 2012 Saat 12:34 |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
çok teşekkür ederim size.hızır gibisiniz. ben yanlış yol izledim sanırsam. o yeni mesaj butonundan sonra özel msj yaz deyip yolluyordum yada yolladığımı sanıyordum. neyse teşekkürler tekrar takılırsam yine dönebilirmiyim size ?
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
tabii mod arkadaşlarımızdan kim aktifse size yardımcı olacaktır...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|