Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çözüm lütfen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçözüm lütfen

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif
Puanlar: 112770
Mesajın Direkt Linki Konu: çözüm lütfen
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 03:03
Tuzlu su yerine burun deliklerine; SiccNasal kremden surebilirsiniz.Balgam icin en iyisi; limonlu bal ve ColdMix damladir( eski maillere bakin).Hicbir yagli maddeyi burune surmeyin, damlatmayin. Nefes alirken akcigerlerine kacabilecek "yag damlaciklari" hic bir sekilde tedavisi olmayan "yag pnomonisine " sebep olabilir.Ateslenince onemli organlara daha fazla oksijen tasiyabilmek icin, el ve ayaklardan kan cekilir, bu sebeple el ayaklarda morarmalar olmasi normaldir. Hicbir "soguk alginligi" ilacini kullanmayin. Bunlari kullanmadim diye; 30 seneden beri, hicbir hastanin durumu kotulesmedi.Ayni sebeple, hicbir hastamida hastaneye yatirmak zorunda kalmadim. 
Yukarı Dön
feroş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 09 Oca 2012
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2012 Saat 11:15
benim oğlum arada kuru öksürür burnu genelde tıkalıdır tonimer kullanmaktan da sıkıldı. sonra az az balgam gelmeye başlıyor sonra bu gittikçe artıyor öksürükle beraber  bazen de ateş yükseliyor balgam için ne yapmalıyım, burun tıkalı (sürekli su sıkamam burnuna)ne kullanmalıyım, şimdi yeni antibiyotiğimiz bitti ama hala arada kuru öksürüyor bütün hapları kestim. susam yağı burnu açar mı ateşlenince tırnakların morarması normal mi hocam bunları soruyorum çünkü biz küçükken bu kadar sıkıntı yaşamadık anaokuluna başlayınca bu dertler de başladı ateşi çıkarken titriyor ne yapmalıyım bu durumda bunları ben sık sık yaşıyorum o yüzden şimdiden sorup öğrenmek istiyorum.  Bu durumlarda kullanabileceğim ilaçlar önerebilirseniz. mesela soğuk algınlığı hangi ilaç, ateş için hangisi birçoğu zararlı demişsiniz ama ilaç olmadan geçiremiyoruz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.