Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında > TV Programları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Magazin Dünyasindan Haberler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMagazin Dünyasindan Haberler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 6061626364 77>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:49

Aynı çiziği suratına yapacağım

21 Nisan 2012
AYNI ÇİZİĞİ SURATINA YAPACAĞIM

Deniz Akkaya, 2 yaşındaki kızı Ayşe’nin, babası Efe Önbilgin’in evinde darp edildiğini öne sürdü: “Bacağındaki 15 cm’lik çiziği görünce çılgına döndüm. Efe’ye telefon açıp ‘Aynı çiziği senin suratına ben yapacağım’ dedim.”

DENİZ Akkaya, 2 yaşındaki kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Akkaya, minik kızın babasının evinde darp edildiğini öne sürdü. Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa” programına telefonla bağlanan Akkaya, iddiasına Ayşe’nin bacağındaki çiziği delil gösterdi: “1,5 yıl önce tiyatro provasındayken evden bir telefon geldi. Ayşe düşmüş, kulağı resmen ikiye ayrılmış. Amerikan Hastanesi’ne koştuk. Genel anestezi yapıldı, 20 dikiş atıldı. Babam, ‘Ayşe’nin dadısını derhal işten çıkar’ dedi. Zaten vukuatları olan bir kadındı. Ben de kızımı bu dadıyla baş başa bırakmak istemedim. İşten çıkardığım dadıyı Efe aldı. Ayşe babasına gittiğinde ne yazık ki bu kadınla baş başa kalıyor. Geçenlerde de Ayşe eve geldiğinde bacağındaki 15 cm’lik derin çiziği görünce çılgına döndüm. Efe’ye telefon açıp ‘Aynı çiziği senin suratına ben yapacağım’ dedim. Çocuğumuzun yanındaki gardiyanı onaylamadığımı, derhal değiştirmemiz gerektiğini söyledim. Benim canımı acıtmak için işi inada bindiriyor. Ama inat benimle yapılır, Ayşe ile yapılmaz. ”
Deniz Akkaya, Efe Önbilgin’in “Onun tek derdi para” sözlerine de yanıt verdi: “Derdimin para olduğunu söylüyor. Ben böyle bir dert içinde olamam. Efe şu anda işsiz. Para dağıtacak durumu yok. Televizyon programım, reklam çekimim ve giyim mağazamdan iyi para geliyor. İstiyorsa ben ona yardım edebilirim. 6 bin TL nafaka veriyor, Ayşe’nin okul masraflarına, eğitiminin nasıl olacağına dair hiçbir şeye karışmıyor.”

Ayşe’nin bacağındaki çiziğin fotoğrafını çeken Deniz Akkaya, “O dadının gitmesini, Efe’yle ortak karar vereceğimiz başka bir dadının bulunmasını istiyorum” dedi. 

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:48

"Yavaş ol panik yapma"

Behlül AYDIN
21 Nisan 2012
YAVAŞ OL PANİK YAPMA

Altı ay evli kaldığı Gökçe Bahadır’dan geçtiğimiz şubat ayında boşanan Ali Sunal, gece gezmelerine artık kardeşi Ezo Sunal’la çıkıyor.

 

Ünlü oyuncu, önceki akşam da kardeşiyle eğlencedeydi. İkili, gecenin sonunda mekândan bir taksiyle ayrıldı. Ali Sunal, muhabirlerin markajından kurtulmak için gaza basan taksiciyi “Yavaş ol, panik yapma” diye uyardı.           

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:47

15 gün sonra bastona veda

21 Nisan 2012
15 GÜN SONRA BASTONA VEDA

Uğradığı silahlı saldırı nedeniyle kısmi felç geçiren İbrahim Tatlıses, sevenlerine müjdeyi verdi: “15 gün içinde bastondan kurtuluyorum.”

Geçen yıl uğradığı silahlı saldırı sonucu kısmi felç geçiren ve aylarca hastanede kalan İbrahim Tatlıses, azmi sayesinde ayağa kalktı, normal hayatına döndü. şimdilik baston yardımıyla yürüyen ünlü türkücü, Ala Hotel’de yapılan TOFED ödül töreninde, yakında ondan da kurtulacağını açıkladı. Kendisine verilen ödülü almak üzere sahneye çıkan Tatlıses, “Buradan sizlere bakmayı özlemişim. 15 güne kadar bastondan kurtuluyorum, güzel günler çok yakında” dedi. Hastalığı nedeniyle uzun süre yatağından çıkamayan İbrahim Tatlıses’in epey kilo aldığı gözden kaçmadı.

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:45

Her çocuğuna ayrı dadı

21 Nisan 2012
HER ÇOCUĞUNA AYRI DADI

Boşandıktan sonra 3 çocuğunun velayetini alan Gülben Ergen; Atlas, Ares ve Güney'in her birine ayrı dadı tuttu.

GÜLBEN ERGEN VE ÇOCUKLARI - FOTO GALERİ 

Albüm, konser, TV programı ve 'Çocuklar Gülsün Diye' isimli kampanyası için koşturan Gülben Ergen, çareyi dadılarda buldu. Mustafa Erdoğan'dan boşanırken Atlas, Ares ve Güney isimli 3 oğlunun velayetini alan ünlü şarkıcı, oğullarını dadılara emanet etti.

Önceki gün Akmerkez'de gezen Gülben Ergen'in oğullarının yanında 3 ayrı dadı vardı. 3 kafadar, bir ara koşturmaya başlayınca bakıcılarına zor anlar yaşattı. Gülben Ergen, bu sırada canlı yayındaydı. (Saklambaç)

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 11:01

Kuzeni İçin Film Çekti

Işın Karaca'nın eşi Sedat Doğan, ilk kısa metrajlı filmi 'Umut'u geçen yıl 18 yaşında kaybettiği kuzeni Muharrem Arı'ya ithaf etti.

Haber: Kuzeni İçin Film Çekti

Işın Karaca'nın eşi Sedat Doğan, ilk kısa metrajlı filmi 'Umut'u geçen yıl 18 yaşında kaybettiği kuzeni Muharrem Arı'ya ithaf etti. Doğan, filmdeki karaktere de kuzeninin ismini verdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 10:58

Mutluluk Fotoğraflarını Paylaştı

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, yeni flörtüyle çekilmiş mutluluk fotoğraflarını Facebook'ta paylaştı.

Haber: Mutluluk Fotoğraflarını Paylaştı

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın yeni sevgilisi Cem Serter! Yağmur, yeni flörtüyle çekilmiş mutluluk fotoğraflarını Facebook'ta paylaştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 10:57

Ruh İkizimi Hala Bulamadım

Yeni albümü ile gündemde olan Ziynet Sali özel hayatıyla ilgili dert yandı.

Haber: Ruh İkizimi Hala Bulamadım

Üç buçuk yıllık aradan sonra 'Sonsuz Ol' adlı albümünü çıkaran Ziynet Sali; bir şarkıyı albümüne alabilmesi için, önce gönül telini titretmesi gerektiğini söyledi. Müzikte olgunluk dönemini yaşadığını belirten şarkıcı; son çalışmasını, özel hayatını ve evlilikle ilgili fikirlerini anlattı.

Albümden bahseder misiniz?

Geçen yıl 'Bize Yeter' adında bir single çalışmam olmuştu. O zaman bu albümün hazırlıkları da devam ediyordu. Repertuvar oluşumu ise 3.5 yılda tamamlandı. Üzerine titreyerek çalıştığımız, çok
güzel bir albüm oldu.

ALBÜMÜME GÜVENİYORUM

Müziğinizdeki olgunluğun bu albüme yansıdığını söyleyebilir miyiz?

Evet, çok doğru! İnsan bazı şeyler hisseder ama duygularını cümlelere dökemez ya; benim duygularım da cümlelere dökülemeyecek kadar yoğun. İnsanın olgunluğunun artması her şeyine yansıyor; başta da işine... Bu çalışmaya da farkındalığımın, olgunluğumun albümü diyebilirim. Bu noktaya demlenerek geldim. Şarkılar; albümü doldurmak için yaptığımız parçalar değil....

Stüdyoda şarkı söylemek mi daha zor, yoksa canlı söylemek mi?

Stüdyo daha zor! Odanın içinde bir mikrofonla baş başasın. Stüdyo ortamı, belki de duyguların çok yoğun aktığı bir ortam. Çok da stresli oluyorum. Ama yüzlerce, binlerce insanın karşısında okurken, bambaşka oluyor.

Şarkılarınızı seslendirirken neler düşünürsünüz?

Ahh ahh, neler geçer aklımdan, neler... Ama gözümün önünden geçen şeyler fazlalaştıkça, şarkıdaki hakimiyetim de kayboluyor.

Albümünüze şarkı seçerken nelere dikkat edersiniz?

Şarkılarımı o dönemki ruh halime göre seçerim. Şarkı önce benim gönül telimi titretmeli. Ama şükürler olsun ki bu albümdeki şarkıların hepsi sanki bana yazılmış gibi; yani benim duygularımı anlatan bir repertuvar oldu.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte birçok yeni albüm de raflardaki yerini aldı. Bu albümler birbirini nasıl etkiliyor sizce?

Hareket, bereket getirir; tek olmaktan iyidir. Ama ben şuna inanıyorum; dinleyici iyi şeyler dinlemek istiyor ve o iyiyi de kendine göre seçiyor. Ben kendi albümüme güveniyorum. Herkes ayrı bir renk ve tattır kendi içinde... Bu sonuçta benim mesleğim, yani bu işi egomu tatmin etmek için yapmıyorum.

ŞÖHRETİN ÖNEMİ YOK

Hayatınızda özel biri var mı?

Aşkın üretkenliğime katkısı çok büyük. Ben sevgi manyağı bir insanım ama halen el ele tutuşup ortalıklarda gezecek ruh ikizimi bulamadım. Aşık oldum ama sürdüremedik.

Aşkı nasıl yaşarsınız?

Çok özveriliyim. Aşk hayatımda şanın ve şöhretin önemi yoktur. Kalbimden, içimden geldiği gibi yaşarım aşkı. Ama bugüne kadar yaptıklarıma değecek biri ne yazık ki olmadı.

#Sayfa#

SİNİRLENİNCE NEFES TERAPİSİ YAPIYORUM

Çok güleryüzlü bir insansınız. Hiç sinirlenmez misiniz?

Sinirlenmem mi? Ben de insanım ama sinirlenince hemen nefes terapisi yaparım. Ben çok diplerde yaşıyorum. Neşeyi de, üzüntüyü de, acıyı da teğet geçemiyorum. Her duyguyu dibine kadar yaşıyorum. Çok yıprandığım zamanlar da oldu. Sinirlendiğimde de feci olurum; pire için yorgan yakarım. İkiyüzlü ve zayıf karakterdeki insanlar canımı sıkıyor, onları hayatıma almamaya çalışıyorum. Ben netim; siyahsam siyah, beyazsam beyazımdır.

PİYASADA BESTE SIKINTISI VAR

Müzik piyasasında bir kısır döngü mü söz konusu?

Evet, kesinlikle. Ben ve bütün sanatçı arkadaşlarım bestelerin biraz farklı olmasını istiyoruz çünkü anlatılan şeyler hep aynı; aşk, sevgi, acı, ayrılık... Ben onları nasıl hem kendim gibi, hem de farklı şekilde anlatabilirim diye uğraşıyorum. Besteci çok arkadaşımız var, ama aynı adamlar, aynı duygular... Piyasada dediğiniz gibi bir kısır döngü var. O yüzden bazen insan kendi şarkısını, kendisi yazmak zorunda kalıyor. Bu albümde yüzde 100 bana ait olmasa da 'İstanbul' adında benim de bir şarkım var. Melodisine güveniyorum. Herkesin bir melodisi, anlatacağı şeyler vardır ama şarkı sözü yazmak başka bir duygu... Bu bence bir teknik değil, Allah'ın verdiği bir yetenek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 10:56

'Alıştım Ben' Yürümeye

Müziğe yıllar sonra çıkardığı 'Alıştım Ben' adlı albümle dönen Sibel Bilgiç, Bebek'te görüntülendi.

Haber: Alıştım Ben Yürümeye

Müziğe yıllar sonra çıkardığı 'Alıştım Ben' adlı albümle dönen Sibel Bilgiç, Bebek'te görüntülendi. Yağışlı havaya aldırış etmeyen sanatçı, Boğaz'da yürüyüş yaptı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 6061626364 77>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.