Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında > TV Programları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Magazin Dünyasindan Haberler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMagazin Dünyasindan Haberler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 757677
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör


Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8752
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 17:59
Çalışmazsa geçinemeyecek durumdaydı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden dizi oyuncusu Evin Esen İstanbul'da toprağa verildi.

AKASYA DURAĞI'NIN ACI KAYBI / WEB TV

Evin Esen için ikindi vakti Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Camideki törende Esen'in eski eşi ve aynı zamanda rol arkadaşı oyuncu Ümit Yesin taziyeleri kabul etti. Törene, Esen'in en son rol aldığı "Akasya Durağı" dizisi oyuncuları Zeki Alasya, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Aslı Altaylar, Nilgün Belgün, Melek Baykal, Ateş Fatih Uçan, Gülay Baltacı, Pelin Sönmez ile şarkıcı Ali Şan, tiyatrocu ve oyuncu Müjdat gezen, oyuncular Atilla Saral, Şevket Çoruh ve Mustafa Üstündağ'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda dizi oyuncusu ile tiyatrocu katıldı. Esen'in cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda topağa verildi. Cenaze törenine sanatçı İbrahim Tatlıses ile yapımcı Türker İnanoğlu da çelenk gönderdi. Evin Esen, dün gece solunum yetersizliği nedeniyle Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüş, burada kalbi duran Esen'e canlandırma yapılmıştı. Esen daha sonra yakınları tarafından Pendik Kaynarca Özel Medicine Hospital Hastanesine götürülmek istenirken yolda tekrar kalbinin durması üzerine hayatını kaybetmişti.

SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI / WEB TV

ROL ARKADAŞLARI SON YOLCULUĞUNDA YANINDAYDI 

Evin Esen'i son olarak 'Şaziment" rolünü oynadığı "Akasya Durağı" adlı dizideki rol arkadaşları cenaze töreninde yalnız bırakmadı. Rol arkadaşı olan Zeki Alasya, "Evin, çalışmazsa geçinemeyecek durumda olduğu için çalıştı. Sağlık durumu çok kötüydü. Zor çalışıyordu. Son zamanlarda rollerini azaltmışlardı. Sözün bittiği yerdeyiz. Üzüntüm, iyi bir arkadaşımı kaybetmekten öte, iyi bir sanatçı gitti. Nur içinde yatsın" dedi.

Nilgün Belgün de Esen'in yıllarını sanata vermiş emekçi bir sanatçı olduğunu belirterek, "Sağlık durumu iyi değildi. Hem bizlerle birlikte olmak istiyordu, hem de sağlığı buna müsaade etmiyordu. Ama kendi isteğiyle dizide çalıştı. Şirketimiz ona çalışma dedi ama o çalışarak hayatını kaybetti" diye konuştu.

Levent Ülgen ise duygularını "Çok ani oldu. Çok severdik birbirimizi. Keşke dizideki gibi olsa, birden bire canlansa. Ölüm gerçek hayatta acı oluyormuş. Senaryo gibi olmuyormuş" şeklinde ifade etti. Müjdat Gezen de Esen'in çok iyi bir dost ve çok iyi bir sanatçı olduğunu ifade etti. Eski eşi ve dizideki rol arkadaşı olan Ümit Yesin ise Esen'in sürprizleri seven çok şakacı bir kişiliği olduğunu kaydederek, "Şakayı çok severdi, şaka yaptı bize. Biz ayrılsak da dostluğumuz sürüyordu. Neredeyse çocukluğumuz beraber geçti. Bazen insan evliliği beceremez ama dostluğu becerir. Biz öyleydik. Çok üzgünüm" dedi.

Camideki törende, Esen'in yakınlarının ve rol arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

 

Evin Esen kimdir?

1949 yılında doğan Evin Esen, 1987 yılında başrolünü Belkıs Akkale'nin üstlendiği 'Sultan' filmi ile oyunculuğa adım attı. 1990 yılında rol aldığı 'Bir Milyara Bir Çocuk' dizisi ile televizyona transfer olan Esen, 1995 yılında eski hayat arkadaşı Ümit Yesin ile kamera karşısına geçti. Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Yalçın Menteş'in patlaştığı 'Tatlı Kaçıklar' dizisinde canlandırdığı 'Şirin Ana' karakteri ile adından söz ettiren Esen, 'Böyle Mi Olacaktı', 'Marziye', 'Yarım Elma' , 'Cennet Mahallesi', 'Benim Annem Bir Melek' dizileriyle izleyici karşısına çıktı. Evin Esen, 2008'yılından bu yana 'Akasya Durağı' dizisindeki Şaziment karakterine hayat veriyordu.  
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör


Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8752
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 17:58
İKİZ KIZLARINA KAVUŞTU

Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Onur Saylak ile Paris'te sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tuba Büyüküstün bu sabah anne oldu.

Çiftin ikiz bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.



Düzenleyen Beyza - 19 Oca 2012 Saat 18:04
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 757677
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.