Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Günlük yaşam hakkında > TV Programları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Magazin Dünyasindan Haberler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMagazin Dünyasindan Haberler

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1415161718 77>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:48

"Yavaş ol panik yapma"

Behlül AYDIN
21 Nisan 2012
YAVAŞ OL PANİK YAPMA

Altı ay evli kaldığı Gökçe Bahadır’dan geçtiğimiz şubat ayında boşanan Ali Sunal, gece gezmelerine artık kardeşi Ezo Sunal’la çıkıyor.

 

Ünlü oyuncu, önceki akşam da kardeşiyle eğlencedeydi. İkili, gecenin sonunda mekândan bir taksiyle ayrıldı. Ali Sunal, muhabirlerin markajından kurtulmak için gaza basan taksiciyi “Yavaş ol, panik yapma” diye uyardı.           

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:49

Aynı çiziği suratına yapacağım

21 Nisan 2012
AYNI ÇİZİĞİ SURATINA YAPACAĞIM

Deniz Akkaya, 2 yaşındaki kızı Ayşe’nin, babası Efe Önbilgin’in evinde darp edildiğini öne sürdü: “Bacağındaki 15 cm’lik çiziği görünce çılgına döndüm. Efe’ye telefon açıp ‘Aynı çiziği senin suratına ben yapacağım’ dedim.”

DENİZ Akkaya, 2 yaşındaki kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Akkaya, minik kızın babasının evinde darp edildiğini öne sürdü. Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa” programına telefonla bağlanan Akkaya, iddiasına Ayşe’nin bacağındaki çiziği delil gösterdi: “1,5 yıl önce tiyatro provasındayken evden bir telefon geldi. Ayşe düşmüş, kulağı resmen ikiye ayrılmış. Amerikan Hastanesi’ne koştuk. Genel anestezi yapıldı, 20 dikiş atıldı. Babam, ‘Ayşe’nin dadısını derhal işten çıkar’ dedi. Zaten vukuatları olan bir kadındı. Ben de kızımı bu dadıyla baş başa bırakmak istemedim. İşten çıkardığım dadıyı Efe aldı. Ayşe babasına gittiğinde ne yazık ki bu kadınla baş başa kalıyor. Geçenlerde de Ayşe eve geldiğinde bacağındaki 15 cm’lik derin çiziği görünce çılgına döndüm. Efe’ye telefon açıp ‘Aynı çiziği senin suratına ben yapacağım’ dedim. Çocuğumuzun yanındaki gardiyanı onaylamadığımı, derhal değiştirmemiz gerektiğini söyledim. Benim canımı acıtmak için işi inada bindiriyor. Ama inat benimle yapılır, Ayşe ile yapılmaz. ”
Deniz Akkaya, Efe Önbilgin’in “Onun tek derdi para” sözlerine de yanıt verdi: “Derdimin para olduğunu söylüyor. Ben böyle bir dert içinde olamam. Efe şu anda işsiz. Para dağıtacak durumu yok. Televizyon programım, reklam çekimim ve giyim mağazamdan iyi para geliyor. İstiyorsa ben ona yardım edebilirim. 6 bin TL nafaka veriyor, Ayşe’nin okul masraflarına, eğitiminin nasıl olacağına dair hiçbir şeye karışmıyor.”

Ayşe’nin bacağındaki çiziğin fotoğrafını çeken Deniz Akkaya, “O dadının gitmesini, Efe’yle ortak karar vereceğimiz başka bir dadının bulunmasını istiyorum” dedi. 

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:51

Çocuk krizi

Arzu AKBAŞ ZOR
20 Nisan 2012
ÇOCUK KRİZİ

Ayşe Özyılmazel’le Ali Taran’ın evliliğinde çocuk krizi yaşanıyor. İddiaya göre Özyılmazel anne olmak istiyor, Taran ise çocuk sahibi olma fikrine sıcak bakmıyor.

ÜNLÜ ÇİFT BÖYLE EVLENMİŞTİ - FOTO GALERİ  

GEÇT iğimiz yıl nikâh masasına oturan gazeteci Ayşe Özyılmazel-Ali Taran’ın arası bir süredir limoni, bunun nedeni ise yaşadıkları çocuk krizi... İkiliye yakın kaynaklar, Özyılmazel’in artık anne olmak istediğini, ancak iki çocuk babası olan Taran’ın yeniden çocuk yapma fikrine sıcak bakmadığı için aralarının açıldığını söylüyor. İddiaya göre evlendiği dönem çocuk sahibi olmayı düşünen Taran, bir süre sonra bu fikirden soğudu. Anne olmayı çok isteyen Özyılmazel ise evliliğinin gidişatını sorgulamaya başladı. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran, geçtiğimiz hafta Bebek ve İstinye Park’ta birlikte görüntülenmişti. Çiftin son dönemde yaşadıkları sorunları aşmak için çaba gösterdikleri, ancak çocuk krizini bir türlü atlatamadıkları konuşuluyor.

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:55

Burcu son 'nokta'yı koydu

21 Nisan 2012
BURCU SON NOKTAYI KOYDU

Burcu Kara, eşi Buğra Gülsoy'dan ayrılacağı iddialarına twitter'dan yanıt verdi.

 

 

On ay önce evlenen ünlü oyuncular Burcu Kara ile Buğra Gülsoy boşanağı iddia edilmişti. Milliyet'te yer alan habere göre  geçen nisan ayında beraberlik yaşamaya başlayan ve 2 ay içinde nişanlanıp evlilik kararı alan Kara (32) ile Gülsoy’un (30) ayrılıkları da ani oldu.Evlilikleri 10 ay süren çiften ayrılık sinyallerini ilk veren taraf Burcu Kara oldu.  Kara, twitter sayfasına 16 Nisan’da “Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi... “ yazdı. Ardından da evli olduğu için kabul etmediği bilinen şehirdışı projelerine şimdi sıcak baktığını belirtti ve “Artık şehirdışı bir işte çalışmak istiyorum, kesin! İstanbul dışında çalışmanın vakti geldi. Çünkü, bana tatil gibi gelecek. Özlemek güzeldir” cümlelerini yazdı. 

EVLİLİĞİME GELİNCE...

Bu haberin yayınlanmasının ardından Buğra Gülsoy sessizliğini korurken Burcu Kara ,  twitter sayfasında ayrılık iddialarına  cevap verdi;

"Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi" o gün izlediğim ve çok beğendiğim bir tiyatro oyununun adı. Sonraki tweetimde de belirtiyorum, gidin izleyin diye. Tiyatrodan haberiniz yoksa, sonraki tweeti de okuyup haber yapın bari. İstanbul dışında çalışma isteğimde bir süredir var, çünkü şehir dışı işlerin büyüsüne inanırım. 'Eşinizi özlemeyecek misiniz 'diyenlere de, sonraki tweetimde "E özlemek güzeldir" deyip gülücük atmışım. Özlemeyi de hep sağlıklı bulurum çünkü. Evliliğime gelince de; bu konu buradan paylaşmayacak kadar mahrem ve bize özel birseydir. Bunca yıldır benim karakterim ve duruşum da ortadadır. Nokta."

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:56

Herkes haddini bilecek

21 Nisan 2012
HERKES HADDİNİ BİLECEK

SİBEL Can, meslektaşları Gülben Ergen ve Demet Akalın’a kırgın olduğunu açıkladı.

Dün TV8’deki “Böyle Bir Şey Var mı?” programına konuk olan sanatçı, nikâh şahidi olmadığı için Twitter’dan kendisini sert sözlerle eleştiren Demet Akalın ve kendisiyle aynı uçakta seyahat ettikten sonra “Ben her zaman önde otururum. Bir numara benim. Herkes arkamda oturur” diyen Gülben Ergen’le artık görüşmediğini söyledi: “Gülben’e kırgınım. Herkes yerini, haddini bilecek. Demet’e de kırgınım. Allah yollarını açık etsin. Ben kırıldığım insana bir şey olmamış gibi davranamam. Ben başkayım, ben güzelim, ben iyi kalpliyim. Ben böyleyim. Kırıldım mı affetmem.” Aşk hayatı hakkındaki soruları da yanıtlayan Can, “Aşk istemiyorum da, düşünmüyorum da. Yalnızlık bende asil duruyor. Ben böyle mutluyum. Dertsiz başıma dert almak istemiyorum. Yine de büyük konuşmuyorum, günün birinde olur mu bilmem” dedi

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 16:58

Kapıya Ferrari çekmedik

Röportaj: Gülbahar KARAKUŞ
21 Nisan 2012
KAPIYA FERRARİ ÇEKMEDİK

Anne “aman vıcık vıcık olmayalım” dediği için birlikte hiç albüm yapmadılar, ama Bellona reklamında buluştular.Olası eleştirilere kulaklarını tıkadıklarını söyleyen Leman Sam ve kızı Şevval Sam, “Kazandıkları parayla kapısına Ferrari çeken insanlar değiliz ki, ihtiyacı olan insanlarla ve hayvanlarla paylaşıyoruz” diyor.

 

Sizi reklam filminde görünce merak ettim, neden şimdiye kadar hiç beraber albüm yapmadınız?  

- Leman Sam: Birlikte albüm hazırlama fikri bana sıcak gelmiyor, hiç düşünmedim. Çok vıcık vıcık bir şey olmaz mı? Böyle ayrı ayrı daha güzel.

Leman Hanım siz şimdiye kadar reklam filminde rol almaya da pek sıcak bakmazdınız.  

- Leman Sam: Doğru, reklam filmlerine zihniyet olarak biraz karşıyımdır. Bu kez Şevval beni ikna etmeyi başardı, hem böyle bir anımız oldu.

Devam filmi olacak mı? 
   
- Leman Sam: Bir de Anneler Günü için çektik.

KAZANDIĞIMIZLA KAPIYA FERRARİ ÇEKMEDİK   

Müzik dünyası içinde farklı bir duruşunuz var. Hiç reklam filminde rol almamız sevenlerimizi rahatsız eder diye düşünmediniz mi?

- Şevval Sam: Yok... Reklam konusunda seçici davrandık çünkü... Annem de ben de yarı vejetaryeniz. Et, tavuk ve yumurta yemiyoruz. Gazlı içecek içmeyiz. Milyon dolar da verseler öyle bir reklam filminde olmazdık mesela.

- Leman Sam: Aynı şekilde GDO’lu olduğunu bildiğimiz bir ürünün de reklamını yapamayız. Onun dışında ben başkalarının dediklerine kulak asmıyorum artık, Şevval öğretti bunu bana.

- Şevval Sam: Ben oyuncuyum, bir rol verilir, oynarım. Bu da işimin bir parçası. Ayrıca biz kazandığı paralarla kapısına Ferrari çeken insanlar değiliz ki, ihtiyacı olan insanlarla ve hayvanlarla paylaşıyoruz.

Leman Hanım, kızınızdan başka öğrendikleriniz de var mı?

- Leman Sam: Ohooo... Bazen “bunu nasıl düşündü acaba” dediğim oluyor. Bir de ben öğrenme hastasıyım, misal çorap katlamayı 2,5 yaşında bir kız çocuğundan öğrendim.

- Şevval Sam: Bana bunun alt yapısını annem kurdu, şimdi ben de oğlumdan çok şey öğreniyorum.

ARKADAŞIMIN ATTIĞI KOLTUKLARI BEN ALDIM

Bende anne kız değil de iki arkadaş hissi uyandırıyorsunuz...

- Leman Sam: Öyleyiz çünkü... Öyle bir anne olmayı tercih ettim. Bildiğim model bu, başka bir anne modeli bilmem ki...

Siz de oğlunuza aynı şekilde mi yaklaşıyorsunuz Şevval Hanım?

- Şevval Sam: Aynen... Ben de gördüğümü uyguluyorum ve oğlum gayet memnun bu durumdan. Arkadaşlarının aileleriyle kıyaslıyor, sonra “Ne kadar şanslıyım, iyi ki böyle bir annesin” diyor. ışbirlikçi bir anneyim.

Oğlunuz Tarık Emir’in sanata ilgisi var mı?

- Şevval Sam: Olmaz mı? Piyano çalıyor. Tiyatro okuyor zaten. Çok yönlü bir çocuk. Ama ben hiçbir şey empoze etmedim. Kendini bulma sürecinde onu özgür bırakmayı tercih ettim. Kendi kendine müziği seçti. şu anda caz ve piyano dersleri alıyor.

Şevval Hanım, bir röportajınızda ikinci el kıyafetlere ilginiz olduğunu, hatta böylece tüketim toplumuna bir karşı duruş sergilediğinizi söylemişsiniz. Ev eşyaları için de geçerli mi bu durum?

- Şevval Sam: Tabii. Evimde iki tane çok sevdiğim koltuk var; bir arkadaşım atıyordu, “atma, bana ver” dedim. ıkinci el eşyaları seviyorum yani. Sıfır eşyaları da seviyorum ama genel itibariyle ikinci eli daha çok tercih ediyorum.

KISA FİLMİMLE MESAJ VERECEĞİM

Şevval Hanım, yeni albüm için Leman Hanım’ın albümünün çıkmasını beklemişsiniz. Onun albümü çıktı, sizinki ne durumda?

- Şevval Sam: Repertuvar çalışmasını yapıyoruz. Bir konsept albümü olacak ama onun öncesinde de başka bir sürpriz olabilir.

- Leman Sam: Ben de hâlâ inanamıyorum albümümün çıktığına. Hatta geçen gün albümün plağı da geldi. Hayatımda hiç plağım olmamıştı, benim dönemimde kaset ve CD’ler vardı. Sonunda bir plağım da oldu. Bir de kısa filmde rol aldım, şimdi onun yayınlanmasını bekliyorum.

- Şevval Sam: Annem yavaş yavaş sektör değiştirmeye başladı.

- Leman Sam: Yok, yok. Buna da çok direndim aslında ama çok güzel bir mesajı vardı filmin, dayanamadım. Beni düşünerek yazmış Çiğdem Karataş. Yazar bir kadınla kâğıt toplayan bir kadının arasındaki bağı anlatıyor. Çok güzel bir sosyal mesaj verecek.

DİZİLER BENİ ÇOK YORDU  

Şevval Hanım, bir süredir dizilerde yoksunuz neden?

- Şevval Sam: Bu sene dizi teklifi yağdı diyebilirim ama çekimleri hep İstanbul dışındaydı. Benim öyle bir lüksüm yok. Hem konserler var hem yanında olmam gereken bir oğlum... Bir de insanın çok zamanını alıyor. En son oynadığım işte o kadar çok yoruldum ki, biraz ara vermek istedim. Bizim diziler “yerli dizi yersiz uzun” meselesinden mütevellit, insanın enerjisi tüketiyor ve yaptığınız işten keyif almamaya başlıyorsunuz. Keyif almadıktan sonra da yapmak istemedim. Bir süredir de müzikle ilgili yoğun bir süreç içerisindeyim. Öncelikle bunda belli bir doygunluğa ulaşmak istiyorum.

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 17:11

'Yalnızlıkla iyi anlaştım'

Sevilen aile dizisi 'Akasya Durağı'nın yeni bölümleri seyirciyle buluştu. Biz de dizinin güzel ve yaramaz kızı Pelin Sönmez'le buluştuk...

Çocukluk hatası” dediği müzik albümünü, defolarını, çektirdiği seksi fotoğrafları anlattı bize. Aşkı da konuştuk. Ama eski sevgilisi popçu Murat Dalkılıç konusuna değinmek istemedi. Pelin Sönmez zor aşık olurmuş. Aşk kapısını çaldığında da zaten değişken olan ruh hali, kendi deyimiyle, ışık hızıyla yarışırmış...

Galiba rol aldığın ‘Akasya Durağı’ dizisiyle birlikte büyüdün.

Aynen öyle. 4 yıldır dizideyim. 19 yaşımdaydım başladığında. Şimdi 21’im.

Dizideki Osman Ağa gibi bir baban olsa ne yaparsın?

Bana zincir vuramaz, özgürlüğüme düşkünüm. Kendi doğrularım var. Gerçek babam da genç kız olmaya başladığımda üstümde çok hakimiyet kurmaya başladı. Sonra baktı ki aramız bozulacak, arkadaş gibi yaklaşmaya başladı. Çünkü bana “Yapma” denileni yaparım.

Ailenle mi yaşıyorsun?

Evet.

Seni oyunculuğunla tanıdık ama bir müzik albümün var...

Evet, öyle bir albümüm var. Çocukluk hatasıydı. O zamanlar çocuktum.

Neden hata olsun ki?

Müzik, profesyonel anlamda yapıldığı zaman albüm haline gelmeli. Benimki çok amatörceydi. İsteğim ve rızam dışında gelişmişti. O hatanın, çocuk olduğum için bir affedileceğini düşünüyorum. O konuya fazla girmek istemiyorum.

Ailen de müzisyen. Ailenin zoruyla mı albümü çıkardın?

Enstrüman çalan, sesi güzel olan çok insan var ailemde ama profesyonel olan yok.

  Nasıl oyuncu oldun?

Benim adapte sorunum var. Bir işten ya da bir şeyden çok çabuk sıkılabiliyorum. O nedenle, tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Hayata ve kadere inanırım, yürüdüğüm yol beni buraya çıkardı. Çevremdeki herkes “Sen oyuncu olmalısın” derdi. Herhalde bu bir aura.

  Güzel olduğun için öyle söylüyorlardı herhalde.

Dünya güzeli bir kız olduğumu düşünmüyorum. Kendimi çok da beğenmem. Benden çok daha güzel olup bu işi yapamayan insanlar var. Eh, bu biraz şans, kader ve ekran ışığı diyelim.

Estetik yaptırmadım”

Oyunculuğu seviyor musun?

Çok. İçine kapanık biriyim. Duvarlarım var. İçimde fırtınalar kopar ama bir ömür susabilirim. Dizide hiç alakam olmayan bir kızı oynuyorum. Bu hoşuma gidiyor, karakteri keşfediyorum. İnsanlar dizi ile gerçek hayatı ayıramıyor. Sizi o insan sanıyorlar.

Nerelisin?

Trabzon-Sürmeneliyim. Bunu duyanlar bana “Burnun estetikli mi?” diye soruyor.

  Ben de sorayım o zaman...

Hayır. Vücudumun hiç bir yerinde estetik yok.

Bu arada, okuyor musun?

Kocaeli Üniversitesi Turizm Seyahat Bölümü’nü bitirdim. Okul, hocalarım sayesinde bitti (gülüyor). Hocalarım beni arayarak “Pelin, bugün sınav var, gel istersen, yoksa sınıfta kalacaksın” diyorlardı. Sonunda bir gün “Gel de diplomanı verelim” dediler.

Spor yapıyor musun?

Spor anlayışım, yüzmekten öteye gitmiyor. O da yazları. Havuzu da sevmiyor, denize giriyorum. Spor merkezine üyeyim ama efor sarfetmekten sıkılıyorum

“İkili ilişkilerde hiç iyi değilim”

Erkekler seni çok seksi buluyor. Seksi olduğunu düşünüyor musun?

Kendimi seksi bulmuyorum, öyle bir çabam da yok.

Popçu Murat Dalkılıç ile ilişkin bir dargın bir barışık sürüyor...

Bu konuları hiç konuşmayalım. İsim bile söylemeyelim.

Şu an beraber olduğun biri var mı?

Asla ilişki arayan biri olmadım. Çünkü ilişkilerde hiç iyi değilim. Aşk benim için çok zor bir şey.

  Zor mu aşık olursun?

Aşkı hissetmem çok zor. Dolayısıyla anlaşılması kolay biri değilim. Ruh halim ışık hızıyla yarışır).

”Karşımdakinin beni çözmesi gerek” mi diyorsun?

Yok, o da değil de... Kimseyi çekemem. Kimse de beni çekmesin. Uzun zamandır yalnızlıkla güzel giden bir ilişkim var. Onunla çok iyi anlaşıyoruz (gülüyor).

Kıskanç mısın?

Ufff!!! Hem de nasıl! “Benim insanlarım” dediğim bir topluluğum var. Sevdiklerimi çok sakınıyorum. Bazen kendimden bile kıskanıyorum. Benden çok başkasına ilgi gösterdiği an bil ki bende ‘daral’ var. O insanın dünyasının merkezi ben olmalıyım. Aslına bakarsan bu da gayet insani bir istek.

“Seksi bedende çocuk ruhluyum”

 Sana “Minicik, ufacık tefecik hanım kız” yakıştırması yapılıyor.

İçi beni dışı seni yakar diyorum (gülüyor).

  Niye güldün? Hanım hanımcık değil misin?

Az önce söylediğin seksi pozlarıma bakarak bana yaklaşan erkeklere “İçi beni dışı seni yakar” diyorum. Çünkü içi çocuk ruhlu olan kıza seksi kız bedeni geçirilmiş gibiyim. Dış görünüşüm benimle uyuşmuyor.

Yalnızlıkla iyi anlaştım
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 17:14

Keşanlı Ali Destanı dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Belçim Bilgin, model oldu

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1415161718 77>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.