Hocam iyi günler dilerim.
Kızımın, geçen ay rota virüsü sorunu olmuştu, ardından yüzünde, kollarda döküntüler olmuştu size yazmıştım. O döküntüler 5. hastalıkmış, yüzünde kırmızı tokat izi gibi olmuştu cidden de döküntüleri. Sonrasında grip gibi ardından da bitmeyen bir geniz akıntısı ve öksürük oluştu. Şu an geceleri tıkanırcasına öksürüyor, aylardır uykuya hasret kaldı artık :( 3 hafta kadar önce doktora gittik, alerjik dedi antihistaminiklerden birisini ve çok yoğun öksürükte de ventolin verin dedi öyle yaptık. Çoğu gece ballı limon verdim ilacı vermemeye uğraştım. Şimdi ise bir kaç gündür, öksürüğünün sesi değişti, hafif dolu gibi geliyor artık ve gündüz de arada öksürüğü var. Bugün eşim doktora götürdü, doktor röntgen istemiş, diğer değerler normal yazarken sadece "Akciğer parankim alanlarında peribronvasküler kalınlaşmalar vardır yazmış. İlaçları henüz alamadık 3 adet ilaç yazmış, yalnız doktor yazısı malum

macrolu okuyabildim, sanırım antibiyotik. Şimdi ne yapmalı, ne öneriyorsunuz, kullanalım mı? Gündüz çok hafif ateşi olur gibi oldu, bir de bir kaç gündür sesi de hafif çatallı.
Teşekkürler.
Edit: Hocam ilaçlardan birisini çözdüm nac efervesan balgam sökmek için diğerini de eşim alıp gelince anlayacağız duruma göre kullanacağım tekrardan teşekkürler.
Düzenleyen bilge_nehir - 19 May 2012 Saat 16:48