Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzik-uyku vs.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemzik-uyku vs.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nunu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: emzik-uyku vs.
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2012 Saat 20:28
merhaba Kadir bey,bebeğim 2,5 aylık,gündüzleri genellikle uyumuyor çok uykusu geldiği halde en fazla 15-20 dk lık uykularla uyuyor sonra uyanıyor,bazı günler 2 saat uyuyor 
1-acaba bunun sebebi gaz rahatsızlığı olabilirmi.fakat gece uykumuzda problem yok,rahat uyuyor.
2-ayrıca gündüz uyumak isteyipde yeterince uyumayınca huysuzlanıyor,bende emzik veriyorum 1 saat kadar uykuya dalıyor,emziği çektiğim anda ya da kendi attığında uyanıyor,bu şekilde uyutmam yanlış mı acaba.
3-sütüm yeterli olmadığından mama takviyesi yapıyorum,fakat iki gündür biberon almakta sıkıntı yaratıyor,ağlıyor,zor içiyor.acaba emzik kullanımıyla bir alakası olabilir mi? 
4-bu aralar parmağını çok emiyor bu sıkıntı yaratır mı,alışkanlık haline gelir mi acaba.bende fazla emmesin diye sürekli çekiyorum,ne yapmalıyım.
5-günde yaklaşık ne kadar süt almalı.
şimdiden çok teşekürler Kadir bey

nunu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2012 Saat 01:48
1- Yas ilerledikce; toplam uyku sureleri azalir. Bu azalmalarin, geceden degilde gunduzden olmasi sizin sansiniza. Bir problem yok.
2- Bir yanlis yok.
3- Hayir, sutunuz tekrar artmis olabilir. Kakaya bakin; altin sarisi kaka=normal. Yesil kaka=Fazla yediriyorsunuz, Sert, top gibi kakalar=Ac kaliyor.
4- Hayir, 6 ayda da "ayak bas parmagini da" agizina sokacak.
5- Bu yasta toplam miktar= Kilo basina 80ml. yeterlidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2012 Saat 18:49
Yukarı Dön
nunu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2012 Saat 17:43
çok teşekkür ederim cevabınız beni çok rahattı
nunu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.