| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
İstiridye
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
|
Konu: Çok acil !!! Bitmeyen kulak rahatsızlığı Gönderim Zamanı: 16 Tem 2012 Saat 01:32 |
|
Merhaba Kadir Bey,
14 aylık oğlumun 6 aydır geçmek bilmeyen bir kulak rahatsızlığı var. Sürekli iki elinin avuç içleriyle kulaklarını kapatıp ya inleme sesi çıkartıyor yada sürekli "anne anne" diye ağlıyor. Ağrı yüzünden uykuya dalamama ve uykudan ağlama ve inleme ile uyanma durumu var.Çocuk Dr. ve KBB Dr. olmak üzere dalında çok iyi olduğuna inandığım bir çok doktora götürdüm hepsi kulakta kızarıklık var deyip antibiyotik verdi.Ben uzun süre kullanmadım ama ağlamaları ve inlemeleri artmaya başlayınca babasının isteğiyle kullanmak zorunda kaldım.Şu anda 5. antibiyotiğimizi kullanıyor olmamıza rağmen bu rahatsızlıkta bir iyileşme yok. 5 aylıkken diş çıkartmaya başladı ve şu anda 16 tane dişi var. Dr.lar bu sıkıntının diş evresinden dolayı olabileceğini söyleyip geceleri ateş düşürücü ve ağrı kesici Par....x fitil kullanmamı önerdiler. Ben çok huysuz olduğu zamanlarda ve ateşi olduğu zamanlarda bu fitili geceleri hep kullandım. Ser.fiz. sürekli kullanıyorum.İliadin Ped. damlada kullandım ama yine elini kulağına koyup ağlamaları devam ediyor. Sadece fitille uykuya dalabiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin.
|
 Gerçeği hayalinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan,aksine her gün artan tek şey EVLATTIR.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 119616
|
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2012 Saat 10:44 |
|
Antibiyotikler bir fayda sağlamayacak. Siz bir; 3 gün İliadin ped burun damlasını, günde 2x 2şer damla her iki burun deliğine damlatın, sonra konuşalım. Dişlerle en ufak bir bağlantısı yok, tamamen uydurma bilgi.
|
 |
İstiridye
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2012 Saat 14:45 |
|
Çok teşekkürederim Kadir bey. Bugün itibari ile İliadin Ped damlaya başladım.3 gün sonra sizi bilgilendireceğim.
İyi ki varsınız. Size minnettarım.
|
 Gerçeği hayalinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan,aksine her gün artan tek şey EVLATTIR.
|
 |
İstiridye
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2012 Saat 00:48 |
|
Kadir bey tekrar merhaba,
3 gün İliadin Ped damla uygulamamız dün akşam itibari ile bitti.İlk gün soğuk terlemesi ve burun akıntısı oldu.Artı olarak Cold Mix damlada damlattım. Bugün sadece ser.fiz. damlattım fakat aynı sıkıntımız devam ediyor ve elleriyle kulaklarını bastırarak ağlıyor. Hatta 2 gündür evdeki konuşma,tv veya radyo seslerinde bir yükselme olduğu zamanlardada eliyle kulağını kapatıp ağlamaya başlıyor.Ne yapmamı önerirsiniz.
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2012 Saat 10:26 |
|
Eğer kulakta bir rahatsızlık olsa idi, değil seslerden rahatsız olmak, bu sesleri duymayacaktı. Hadise kulak değil. Muayene etmeden daha başka bir şey söylemem zor. Acaba "psikolojikmi" desem, ancak iyi bir muayeneden sonra hiçbir şey bulunamazsa, belki. İyi bir Çocuk ve KBB muayenesi iyi olur.
|
 |
İstiridye
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2012 Saat 02:56 |
|
O halde ilaç kullanımına şimdilik bir son vermem en doğrusu olacak sanırım. Ser. fiz. kullanamızda bir sakınca olmadığını okumustum eski maillerizde, kullanmayı sürdüreyim mi? Ayrıca Par....x fitili uyumakta zorlandığı zamanlarda günde bir kere vermemde bir sakınca görür müsünüz? Ben İst. anadolu yakasında ikamet ediyorum. Bana önerebileceğiniz Pedagog ve KBB Dr. var mı ? İlginiz ve ayırmış olduğunuz zamanınız için çok teşekkürederim Kadir bey.
|
|
 |
İstiridye
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2012 Saat 03:02 |
|
Bu arada sormayı unuttum Kadir bey, Türkiyede muayeneye deva ediyor musunuz? Eğer böyle bir şansımız var ise sizinle irtibata geçmeyi çok isterim. Sizin gibi kıymetli bir doktordaha bulma şansım hiç yok sanırım.
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2012 Saat 11:11 |
Serum fiz istediğiniz kadar ve miktarda kullanın. ParaNox'u da belirttiğiniz miktarlarda kullanabilirsiniz. 14 aylığa pedagog ne yapacak, öğrenme güçlüğü mü var?
Ben Amerika'da (Arizona) yaşıyorum. Şu anda 1-2 aylığına İstanbuldayım. Çok acil bir durum olursa, Telf: 0(216) 358 63 53
|
 |