Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
maper
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
|
Konu: lütfen acil Gönderim Zamanı: 25 Kas 2012 Saat 21:48 |
doktor bey azönce 3 yaşındaki kızım 9 aylık kızımı yere yatırmış bir ayağı başında bir ayağıda belindeydi (büyük kızım 15 kilo) küçükten ıh diye bir ses çıktı bende öyle baktım görmemiştim ama sonrasında ağlamadı sırtını açtım kafasına baktım dıştan görünen bişey yok korkuyorum kaburgalarına bişey olurmu iç kanama falan çok korktum ama doktora gitsekmi film çektirmekle anlaşılırmı?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119003
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 04:21 |
Yaparlar, daha kotu davrananlari da biliyorum.. 9 aylik kizinizda, ciddi bir sey olsa idi hemen bagirir, ciglik atardi. Kaburga kemikleri son derecede esnek kemiklerdir, kolay kolay kirilmazlar. Simdi bir Hastaneye gitmeye kalksaniz, kesin bir suru filmler cekerler, bebegin aldigi Radyasyon daha fazla zarar verir. Genel durumu da iyi, emmesi, gulmesi yerinde ise, onemli degil....Ablaya da, sakin ceza vermeyin ve sakin bu hadiseyi de onun yaninda baskalarina anlatmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2012 Saat 04:22
|
 |
maper
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 12:56 |
çok şükür doktorum küçük kızın keyfi yerinde ama kendimi kaybettim ve dün büyük kızıma yere yatırdım kardeşine yaptığını anlasın diye ellerimle tabiki aynısını yaptım yanlış anlamayın öyle çok bastırmadım arkasındanda eğer böyle yapmaya devam ederse kardeşinin öleceğini onu birdaha göremeyeceğini anlatmaya çalıştıokadar zorki işim 1dk yalnız bırakmaya gelmiyor sürekli dövüyor küçüğü napacam bilemedim yanlış ama çok cezada veriyorum büyüğe.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119003
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 18:37 |
Siz ceza verdikce, o isi dahada azitacak, cok yanlis yapiyorsunuz. Guzellikle halledin ve baskalarin yaninda tam tersini anlatin; kardesini cok sevdigini, onu cok korudugunu, cok iyi bir abla filan oldugundan bahsedin. Tabii, abla sakinlesene kadar, "her ikisinide" gozunuzun onunden ayirmayin. Tabi, is biraz da babaya dusuyor. Abla ile daha fazla ilgilenmesi lazim.
|
 |
maper
Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 20:10 |
bizim babamız biraz ilgisiz işim ağır akşamları dinlenirim deyip geçiştiriyor çocukların yükü bende sağolsun babaannemiz iş çıkışı alır 2-3 saat ilgilenir bazı günler.geçecek inşallah geçecek...
|
 |