Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğum sonrası leke ve et benleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğum sonrası leke ve et benleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: Doğum sonrası leke ve et benleri
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 10:00
Merhaba arkadaşlar...

"Doğum sonrası yaşananlar"başlığı altındaki konulara baktım ama göremedim.

Sanırım kimsede doğumdan sonra leke veya benzeri bir iz kalmamış.

Ben 14 ağustosta doğum yaptım.Hamileliğimde en büyük sıkıntım sıcaklardı.Çok terliyordum.Son aylarda boynuma dokunduğumda(eskiden tamamen pürüzsüz bir tenim vardı)pürüzler oluştuğunu farkettim.

Cildiyeye gittik.Oluşanlar et benleriydi.Doktor bunlar hamilelikte normal,doğumdan sonra lazerle alırız dedi.

Sanki dahada artıyorlarCry bebeğim 6 aylık olsun,gidip aldıracağım.Ama çok korkuyorum...
Yukarı Dön
yıldız78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 13:01
MERHABA SUNACUMEN.. BENDE DE AYNI DERT VAR. BOYNUMDA NOKTA OLAN BENLER ŞİMDİ OLDU DEV GİBİ.. KIYAFETLERDEN DE GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN ÇOOK CANIMI SIKIYO. BENİM OĞLUŞ DA 28/07/2007 DOĞUMLU..
YANİ AYNI SICAKLARLA BEN DE TERLEDİM Disapprove BENDE LAZERLE ALDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMMM
OĞLUŞUM HAYATIMIN ANLAMI..
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 13:12
Şükür bende bunlar olmadı ama sadece göbeğimdeki benin yanında iki tane daha küçücük çıktı sadece. O da hamişlikle alakalı mı bilmiyorum. Ama yüzümde beyaz olduğum için lekeler de oluşmuştu. Onlar da emzirme dönemimden sonra doktorla çözebileceğim sanırım. Geçmiş olsun sana da canım.Clown
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 20:19
benimde hamilelik doneminde boynumda et benleri cikti hemde cok fazla sayida ...ama dogumdan sonra hepsi kendiliginden gecti...hatta ne zaman gittiler farketmedim bile...umursamadim cunku.....karnimdaki izgide gitti....benim tenim cok acikti...koruma faktorlu krem kullanmama ragmen leke olmustu ama hepsi gecti....ben cok ustunde durmadim...nasil gectiler ne zaman gittiler farkinda degilim...taki bu yazdiklerinizi okuyana kadar....
Omrum
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 20:52
Orjinalini yazan: yıldız78 yıldız78 Yazdı:

MERHABA SUNACUMEN.. BENDE DE AYNI DERT VAR. BOYNUMDA NOKTA OLAN BENLER ŞİMDİ OLDU DEV GİBİ.. KIYAFETLERDEN DE GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN ÇOOK CANIMI SIKIYO. BENİM OĞLUŞ DA 28/07/2007 DOĞUMLU..
YANİ AYNI SICAKLARLA BEN DE TERLEDİM Disapprove BENDE LAZERLE ALDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUMMM

Merhaba Yıldız78...

Sizdeki et benleri koyu renkmi(kahverengi)benimkiler tenimin renginde,bakınca belli olmuyor.Dokunduğumda elime geliyorAngry

Allah kolaylık versin.
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 20:55
Orjinalini yazan: KEREMIM KEREMIM Yazdı:

benimde hamilelik doneminde boynumda et benleri cikti hemde cok fazla sayida ...ama dogumdan sonra hepsi kendiliginden gecti...hatta ne zaman gittiler farketmedim bile...umursamadim cunku.....karnimdaki izgide gitti....benim tenim cok acikti...koruma faktorlu krem kullanmama ragmen leke olmustu ama hepsi gecti....ben cok ustunde durmadim...nasil gectiler ne zaman gittiler farkinda degilim...taki bu yazdiklerinizi okuyana kadar....

Merhaba...

Umarım benimkide kendiliğinden geçer.Ama senin kadar şanslı değilim.Dahada artıyor gibi.

Sevgiler.
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 20:58
canım cildiye bölümüne gidersen daha doğru bilgiler alabilirsin ,en azından tedavisi olabilir belki leke ve benlerin.bahsettiğin benlerden iki tane benimde çıktı şimdi yok oldu kendiliğinden ,çok inceydi benim elleyince anca anlıyordumConfused
Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 16:22
bende pek olmadı ama sadece ensemde bir tane et beni olmuştu oda bir yıl içinde geçti sanırım düzelir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.